بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من اینجوریم نه به پدرم وابسته ام نه میزارم بهم زور بگه حتی به خودت شخص بستگی داره
دقیقا منم همینطور
افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرمی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
خب راست میگه، لااقل تو مملکتو فرهنگ ما همینجوریه دیگه.
طرف ما ک ایطور نیست .این حرفا برا زمان قدیم بود
الان ماشالا زنا یه پا حکومت دارن.
وقتی ی زن اینا رو باور کنه خب شوهر حق داره بگه زن زیردستمه و فلان.
طرز فکرتون عوض کنید
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
نمیری ت رو داشتم خربزه میخوردم ت دهنم باد کرد 😐 چ جورییی قورتش بدممم
😂😂😂به شیرینیش فکر کن
رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪
خب توهم باید وایسی من حداثل چهار پنج سال وایسادم جلوشون نوجوون ک بودم حتی میخواستن گوشیمم چک کنن الان جرات نمیکنن بگن بالا چشت ابروعه هرجا خواستم رفتم هرکاری خواستم کردم ولی نه یه شبه کم کم بعدم مثلا خواستم برم شمال نیومدم بگم میخوام برم شمال اومدم گفتم الا و بلا من میخوام برم کیش تا به همون شمال راضی بشن ببین این یه مثال بود منظورم اینه که اگه میخوای مستقل بشی یا هرچی چند تا نقطه بالاترشو یگو مثلا میخوایدبری سرکار یه کاریو بگو که سخته و ساعت کاریش زیاد تا به اون کاری ک میخوای راضی بشن این تاپیکال خانواده ایرانیه یه سریا چیزا نباید بشون بگی یه سری چیزا باید اکتسابی به دست بیارن یه سری چیزام باید همینجوری که گفتم بالاترشو بگو تا به پایین ترش قانع بشن حل میشه این مدلشونه کلا مهندسی معکوسم جواب میده میگی باشه کار خودتو میکنی
بچه بیاری بدترمیش بندیه بچه زبون نفهم این دوهفته اندازه ده سال پیرشدم ازدست این بچه بامریضی نه داروم ...
از بچه متنفرم
از دور فقط قشنگن
😅🤣
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
چجوری؟الان من بخام سر کار برم هزار نفر میشن وکیل وصی پول بخام همشون گورشونو گم میکنن
اسی من شرایطتتو نمیدونم چون من این چیزایی ک گفتی رو تجربه نکردم و ب من زور نمیگن اما اره قبول دارم تو بعضی جاها خیلی ب زن ظلم میشه و مردسالارن یه بخشیشم برمیگرده ب فکر تو مثلا تا وقتی خودتو بالا بگیری کسی بهت زور نمیگه و مخدودت نمیکنه
افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرمی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘