2777
2789
عنوان

چه دنیای گ.وهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 72 پست

تو فقط بنده خودتی 

نباید آدم اجازه بده کسی صاحبش باشه

اگر ازدواج میکنی ینی داری با یک انسان دیگه زندگی تقسیم میکنی هر دو در کنار هم نه که بنده بودن 

و پدر هم جایگاه خودشو داره از لحاظ احترام یا مشورت گرفتن نه که صاحب باشه 

همه چی برمیگرده به خودت و رفتار و دیدگاهت از امروز برای خودت زندگی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته ما دخترا و زنا بنده شوهر و پدریم؟ وقتی خودت طرز فکرت اینه دیگ از مردا چه انتظاری داری؟

اره اره شما درست میگی

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود
زندگی هست دیگه  اگه همه چی عالی باشه که زندگی نیست  .بهشته.

اره واقعا

🍭🍭🍭من به درآمد ماهی ۱۵تومان و خرید خونه و ماشین طی ۵ پنج سال آینده میرسم🍭🍭🍭در تاریخ۰۵/۰۵/۱۴۰۵ حقوقم ۱۵۰خواهد بود

بچه بیاری بدترمیش بندیه بچه زبون نفهم این دوهفته اندازه ده سال پیرشدم ازدست این بچه بامریضی نه دارومیخوره ۶تا دکتربردم حالم خیلی خراب ازلحاظ روحی منی که همیشه خونم مثل دسته گل بودبه خدادوهفته هیچ کارنتونستم بکنم همیش ه گازم برق میزدالان حوصله ندارم وهفته دست به هیچی نزدم ازخودم بدم میاددلم میخوادبمیریم😭😭😭😭

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
خب راست میگه، لااقل تو مملکتو فرهنگ ما همینجوریه دیگه.

فک کنم اینا از یه دنیای دیگن

بچه بیاری بدترمیش بندیه بچه زبون نفهم این دوهفته ازنداره ده سال پیرشدم ازدست این بچه بامریضی نه دارو ...

اره

ما کلا بحر کلفتی و سواری دادن آمدیم