2777
2789

مخارج شخصیم ماهانه حدود پانزده میلیون هستن 

البته تمام مخارجم رو پدرم بر عهده دارند فعلا 

و درآمد خودمو کامل پس انداز میکنم به صورت سکه ، دلار و طلای آب شده 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای هر کس فرق داره برای من که دوتا بچه مدرسه ای دارم که یکیش کلاس کنکور میره و کلاس های مختلف خیلی زیاد، برای یکی که بچه ی کوچیک داره یه جور دیگه زیاده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

حساب نمیکنم ماهانه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید شغل و درآمد تون میگین ممنون

پزشک عمومی و رزیدنت تخصص ژن شناسی و ناهنجاری های ژنتیکی هستم 

در چهار زمینه زیر فعال هستم 

به عنوان استاد دانشگاه علوم پزشکی در آموزش و ‌تدریس یونیتت های حرفه ای برای دانشجوهای پزشکی عمومی فعال هستم 

به عنوان پزشک تشخیص در یکی از آزمایشگاه های تخصصی فعالیت میکنم 

پزشک تشخیص و تجویز و ارجاع در اورژانس عمومی بیمارستان هستم 

هفته ای پنج ساعت هم در یک درمانگاه دولتی ویزیت میکنم 

البته ما پزشک عمومی هم داریم که زمینه فعالیت چندانی براش محیا نیست و درآمد چندانی نداره چون نمره های یونیت های حرفه ای و معدل مدرک دکترای حرفه ای پزشکی خیلی مهم هستند و این پزشک ها نمرات خوبی ندارن 

من تمام نمراتم بیست بودن برای همین با استقبال پذیرش میشم و زمینه برای فعالیتم بالاست 

اصلا همین که معدل مدرک دکترای حرفه ای پزشکیم عالی بود 

تونستم استاد دانشگاه علوم پزشکی هم بشم 

و فردا اولین روزی هست که تدریس توی دانشگاه دارم 

در آمدم هم خیلی خوب و بالاست خداروشکر🌹

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )