2777
2789
عنوان

کمک کنید برنگردم🤦🏻‍♀️

131 بازدید | 5 پست

من با یک نفر دوست بودم حدودا دو سال، بعد توی همین دوسال هم هعی دعوا میکردیم و دوباره بهم برمیگشتیم،  ( تو پرانتز بگم که دروغ هایی  بهم میگفتیم و خودمون هم میدونستیم دروغه ولی تو روی هم نمیگفتیم) ولی بعدا راجب چند تا چیز حقیقت رو بهم گفتیم ولی نتونستیم کنار بیایم و بهم زدیم، حالا یک سال گذشته ، طرف برگشته و بهم پیام داده که ازدواج کردی یا نه و من تو این چند وقت همش به فکرت بودم و اینا ، هعی میگفت تلفنی حرف بزنیم من میگفتم نه، میگفتم فایده نداره ، تقریبا فراموشش کرده بودم ولی هر از گاهی بهش فکر هم میکردم، حالا هرچی گفت بیایم حرف بزنیم من قبول نکردم و تو پیام بهش گفتم الان اوج زمان یکی از کارامه و مزاحمم نشو در اخر زوری قبول کرد( تو پیام ها بهم میگفت تو این یکسال بهم زنگ زده البته با شماره های دیگه که صدای منو بشنوه) و اینکه من و اون توی دوتا شهر متفاوتیم و اصلا همو ندیدیم ، حالا این چند وقت ذهنم درگیره دو روز گذشته که. بی خبرم و نمیدونم چرا منتظر پیامش و زنگشم، همش گوشی رو چک میکنم، قبلا کل پیام ها رو پاک میکرد تو تل، ولی الان پاک نکرده  ، خیلی جلوی خودمو میگیرم که بهش پیام ندم و زنگ نزنم ولی الان واقعا کم اوردم چیکار کنم؟؟؟؟ از پیام ها میخوام اسکرین بدم ولی میترسم ببینه!!!🤦🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بشین فک کن ببین اصلا ادم زندگیت هست یا نه اگر نه کلا خطتو عوض کن و شماره و تمام راه های ارتباطی اون ...

اخه نمیتونم به طور کل خطم رو عوض کنم ، چون همه منو با این شماره میشناسن و این خیلی بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بهونه هم ندارم برای عوض کردن خطم و خانواده سوال پیچ میکنن

اخه نمیتونم به طور کل خطم رو عوض کنم ، چون همه منو با این شماره میشناسن و این خیلی بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

خب خیلی راحت مسدودش کن از همه جا و کلا با عقلت فک کن 

این حرفا همه کشکه که ای من تو رو میخام و... ول کن بره عمرتو تلف یک ادم اشتباه نکن