2821
2789
عنوان

باردارا کمک🥺🥺

430 بازدید | 20 پست

سلام. امروز روز ۲۱ انتقال جنینم. مثبت شدم. ولی۳روزه لک میاد. شیافمو اضافه کردم ولی قطع نمیشه. چیکار کنم؟😭😭 امروزم جمعس بیمارستان نیستن زنگ بزنم

خدایا شکرت...❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلیا میاد استراحت کن  شیاف استفاده کن  دستشویی فرنگی استفاده کن سرپانمون

استراحت میکنم. فرنگی هم از اول انتقال استفاده میکنم. ولی قط نمیشه. بعضیا میگن طبیعیه. درسته؟ خطری نداشته باشه؟

خدایا شکرت...❤️❤️

زایشگاه زنگ بزنی جواب میدن چون ای وی افی هستی سر سری نگیر ولی نترس چون اولین باره باردار میشی لکه بینی اگه کم باشه وبه خونریزی تبدیل نشه خطرنداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

استراحت میکنم. فرنگی هم از اول انتقال استفاده میکنم. ولی قط نمیشه. بعضیا میگن طبیعیه. درسته؟ خطری ند ...

اره خب من تو بارداریم خودم داشتم 

ولی شرایط تو یکم حساسه باید خیلی مواظب باشی و زیرنظر دکترت

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
بیمارستان دولتی که باید زایشگاه همیشه باشه 

خصوصی هم هست همیشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دولتی نیس.خصوصیه. زنگ میزنم جواب نمیدن

کدوم بیمارستانه زنگ بزن به اطلاعات بگو وصل کنن زایشگاه همیشه چندتا ماما هست

زایشگاه زنگ بزنی جواب میدن چون ای وی افی هستی سر سری نگیر ولی نترس چون اولین باره باردار میشی لکه بی ...

فردا صب زنگ بزنم بیمارستان اشکالی نداره؟ ن خونریزی نیس همون لکه ولی اندازه ی انگشت میاد. استراحت میکنم تا فردا زنگ بزنم. نگران شدم🥺🥺

خدایا شکرت...❤️❤️
الان اگه شیاف زدی فقط استراحت کن چون بری بیمارستان هم همینو میگه من خودم تو این شرایط بودم تا زمانی ...

۴شنبه نوبت سنو دارم. بعضیا میگن آمپولمو ۲تا کنم شیاف زیاد تاثیر نداره

خدایا شکرت...❤️❤️
فردا صب زنگ بزنم بیمارستان اشکالی نداره؟ ن خونریزی نیس همون لکه ولی اندازه ی انگشت میاد. استراحت میک ...

بازم زنگ بزن شاید جواب بدن. فقط استراحت کن شیافتو استفاده کن توکل به خدا انشالله زودتر قطع میشه