2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از طلاق

367 بازدید | 20 پست

خانوما من همه چیز زندگیم خوبه فقط شوهرم خائنه چندین بار مچشو گرفتم یا انکار کرده یا گفته پشیمونم به نظرتون چیکار کنم اگه طلاق بگیرم پشیمون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چیه زندگیت اونوقت خوبه ؟ میشه بگی ؟ 

خوب رو تو چی شما معنا میکنی که میگی فقط خائن هست 

بعد میگی پشیمون بشی ؟ 

شما واقعا نیاز داری کمک بگیری از روانکاو و روی عزت نفست کار کنی ...چون طلاق بگیری قطعا به مشکشل برمیخوری نه واسه شوهرت که چیزی رو از دست ندادی ...بلکه واسه شخصیت خودت ...شما نمیتونی بدون ایشون ادامه بدی مشکل اینه ...وگرنه ایشون شوهر خوبی نیست قطعا

بچه داری؟ بنظرم با شوهرت صحبت کن ببین مشکلش چیه خیانت میکنه طلاق زیادم خوب نیست

آره یه دختر یکساله 

انگار دیگه عادتش شده نمی تونه ترکش کنه همه برادراشم همین جوری هستن 

آره یه دختر یکساله  انگار دیگه عادتش شده نمی تونه ترکش کنه همه برادراشم همین جوری هستن

بعضیا اینطورین 

طلاق بگیری اگه دخترتو ببری تو ازدواج دومت به مشکل میخوری چون کمترکسی بچتو قبول میکنه 

قبولم کنه بزرگ کردن دخترپیش مردغریبه خوب نیست

بمونه هم میره زیردست نامادری و اذیت میکشه 

درضمن ازدواج دوم بیشتر ازدواج با کسی خواهدبود ک اونم یکیو طلاق داده یا خانومش فوت شده و شایدم بچه داره 

بنظرم زندگی خود ادم بهتره بچتم پیش پدرمادرش بزرگ میشه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
دقیقا چیه زندگیت اونوقت خوبه ؟ میشه بگی ؟  خوب رو تو چی شما معنا میکنی که میگی فقط خائن هست&nb ...

از لحاظ مالی عالیه شخصیت اجتماعی خوبی داره با خانواده شوهرم مشکل ندارم دست بزن نداره بهم محبت میکنه طوریه که همه حسرت زندگیمون رو میخورن ولی خط قرمز من خیانته نمی تونم ازش بگذرم 

آره یه دختر یکساله  انگار دیگه عادتش شده نمی تونه ترکش کنه همه برادراشم همین جوری هستن

نمیخوام توجیه کنم. ولی متاسفانه اکثر مردای متاهل خیانت میکنن الان. اونایی که خیانت نمیکنن هم یه ایرادای دیگه ای دارن. کلا مرد نرمال خیلی کم پیدا میشه

به نظر من طلاق گرفتن وقتی خوبه ک حتما بتونی مستقل شی بعدش و ی برنامه برای زندگیت داشته باشی وگرنه اگ بخای با ی بچه برگردی خونه پدرت هرچقدم خونوادت خوب باشن فقط مشکلات جدیدی برات بوجود میاد و شرایطتت چندان تغییری نمیکنه 

از لحاظ مالی عالیه شخصیت اجتماعی خوبی داره با خانواده شوهرم مشکل ندارم دست بزن نداره بهم محبت میکنه ...

اون خط اول که گفتید ..نشون میده شما به جاش هیچکدوم از این شرایط رو نداری درسته ؟ دست بزن نداشتن که لطف نیست وظیفشه ...محبت به شما میکنه ..ایشون به همه فکر کنم محبت میکنه ...دوم افرادی که خیانت میکنن اکثرا واسه عذاب وجدانی که میگیرن محبت میکنن زیاد ..سوم خط قرمز‌شما خیانت نیست جانم با خودت روراست باش ..اگر بود چندین بار خیانت نمیکرد ...این یعنی شما چندین بار بخشیدی ..خط قرمز چندین بار نمیتونه باشه ...اتفاقا چون بخشیدی امکان تکرارش هست ...چون میدونه شما جایی نمیری و هستی و باز هم میبخشیش ...مشکل اصلی گفتم اینه که شما عزت نفستون پایینه و بحث ویژگی های جانبی شوهرته که نگهت داشتت نه خودش ...رو خودت کار کن 

به نظر من طلاق گرفتن وقتی خوبه ک حتما بتونی مستقل شی بعدش و ی برنامه برای زندگیت داشته باشی وگرنه اگ ...

حق طلاق دارم به نظرم بتونم مهریمم بگیرم کاشت مژه هم در حد مبتدی بلدم خانوادمم پشتمن فقط میترسم بعدا حسرت زندگی الآنمو بخورم