2777
2789
چجوری کم کنم؟

من دهم جوگیر بودم فک میکردم باید همرو بزنم شده غلط ولی از 130 تای اون زمان باید 70،80 تا جواب بدم برای همین همیشه 4800 یا 5100 میشد 

ولی امسال مثلا میبینم ریاضی بلد نیستم بجای اینکه از 20 تا 10 تا بزنم غلط بزنم 5 تا میزنم تو اون زمان سعی میکنم کاملا درست بزنم اون 5 تارو یا اگ غلط زدم یکیش غلط در بیاد 

چجوری کم کنم؟

همم سوالای اسون و پیدا میکنم و حل میکنم تو ریاضی فیزیک بقیه درسا رو هم بلد نبودم دنبال سوالای اسونی ک بشه زد میگردم یا متوسط 

همم اول درسی ک بیشتر بلدم و میزنم انرژی بگیرم یکیم درسی ک بدم میاد یا بلد نیستم وسطا میزنم نمیزارم بمونه برای اخرای تایم

بعد اینکه به این نتیجه رسیدم هرچی وقت بیشتر بزارم برای ی درسی اونو میتونم درصد خوبی بگیرم مثلا زیست وخ گذاشتم بالای 60 زدم ولی ریاضی فیزیک وخ کم گذاشتم خیلی کم 20،25 زدم 

بعد هیچی دیگه اگ به برنامه ازمونم نرسیدم همرو بخونم تمرکزم و میزارم رو دوتا درس ک اونارو هم تموم کنم تا اون مقدار مشخص هم بیشتر تست کار کنم ک بتونم درصد بهتری بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان