2777
2789
کسی نیست ؟

سلام

به هیچ عنوان، تاکید میکنم به هیچ عنوان خرید واحد از این شرکت رو توصیه نمیکنم، مدیران این شرکت به هیچ عنوان حس مسئولیتی از بابت پولی که از شما دریافت می کنند، ندارند

نزدیک به 2 سال هست که از موعد تحویل واحدهای بلوار معلم این شرکت گذشته، هنوز تحویل ندادند، بعلاوه با وجود کلی مشکلات و پرونده باز در شهرداری که مانع دریافت پایان کار و سند تا 5 سال آینده خواهد شد (به شرط بسته شدن پرونده ها و صدور رای به نفع این شرکت که بعیده)، مدیران این شرکت دارند سعی می کنند واحدها رو بدون آب، برق و ... تحویل بدن که مسئولیتی به گردنشون نباشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما دوساله از تالی پارک یا همون گروه بیدار واحد خریدیم، پروژه مدت‌ها خوابیده بود، تمام پول رو هم تمام و کمال گرفتن، تالی پارک بهونه اش این بود که شهرداری کار رو خوابونده، در حالیکه اینا تخلف ساختمانی کرده بودن و بعد حالا که فیش تخلف رو پرداخت کردن پروژه رو تموم نمیکنن و میگن ما تعهدی به دادن واحد با انشعاب آب و برق نداریم!!! از طرفی هم اطلاع دارم تعداد زیادی از خریداران شکایت کردن ازشون… حتی توی نمایشگاه صنعت ساختمان هم جلوی غرفه اشون تعداد زیادی از خریداران برای اعتراض و صحبت باهاشون رفتن که ویدیوهاش توی اینستاگرام با رضا_بیدار# هست که سازنده تالی پارک میگه ردشون کنید برن! کلا خرید ازشون به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه، مراقب باشید…

بنده از تالی پارک شهرری واحد پیش فروش خریدم هم تحقیق کردم و هم پرس جو کردم عقبه مدیران آدمهای خوبی هستند هم مصالح خوب بکار میبرند و هم موقع خرید با خریدار خیلی راه میایند. در ضمن بعضی از دوستان میگویند این شرکت کلا هبردار هستند که دروغ محض هست چون اگر این کاره بودند که پروژه تالی لوکس شهرری و معلم یافت آباد را تحویل نمیدادند و پولها را گرفته و فرار میکردند پس اگر دلخوری از کسی دارید با دروغ وتهمت دنبال خراب کردن دیگران نباشید .در ضمن بابت تحویل شاید 6 ماه دیرتر تحویل بگیرید که ذات کارهای ساخت مسکن همین هست ولی خیالتان راحت هست پولتان سوخت ندارد. در ضمن برای تحقیق میتوانید سر تالی لوکس شهرری رفته و از ساکنین سوال کنید. 

بنده از تالی پارک شهرری واحد پیش فروش خریدم هم تحقیق کردم و هم پرس جو کردم عقبه مدیران آدمهای خوبی ه ...

یاااا خدااا.ای کاش اگر شرایطش هست هرچه زودتر قرار دادتون رو با تالی پارک کنسل کنین.واقعا باید ببینین مالکین پروژه یافت اباد به چه روزی افتادن و اکثرا به ناچار تو پروسه ی شکایت از برادران بیدار و تالی پارک افتادن.

بنده از تالی پارک شهرری واحد پیش فروش خریدم هم تحقیق کردم و هم پرس جو کردم عقبه مدیران آدمهای خوبی ه ...

چطور میفرمایید که پروژه یافت آباد رو تحویل دادن؟ الان ۱۸ ماه و در برخی قراردادها نزدیک دو سال از تحویل پروژه یافت آباد گذشته و نه تنها پروژه هنوز تموم نشده، انشعابات آب و برق و … هم نداره، اصلا قابل تحویل گرفتن نیست و تالی پارک به همه میگه تحویل شده یا آماده تحویل هست، خودتون میتونید تشریف ببرید یافت آباد هم وضعیت واقعی پروژه رو از نزدیک ببینید و هم از املاک محل و … وضعیت این پروژه رو بپرسید که چیه؟

1- مدیران این شرکت در ظاهرسازی و وعده دادن برای فروش بیشتر واحدهای سایرپروژه هاشون مهارت خاصی دارند و تمام تمرکزشون بر روی فروش و دریافت پول هست، و به نظر می رسد که برنامه ای برای تحویل به موقع واحدهای فروخته شده ندارند.
2- پروژه معلم این شرکت به مرحله تحویل نرسیده، اما مدیران این شرکت با شانه خالی کردن از مسئولیت، به خریداران جدید اعلام می کنند که این پروژه تحویل داده شده که بنده و صدها نفر دیگر به عنوان خریدار این پروژه می دانیم که چنین اتفاقی نیافتاده.

3- اگر در محدوده بلوار معلم از املاکی های فعال پرس و جو بفرمایید، هیچ یک از آنها درباره پروژه معلم صحبت خوبی نمی کنند و همگی اذعان می کنند که خریداران این واحدها، متضرر شده اند. همین مورد فروش آتی این واحدها را برای خریداران سخت خواهد کرد.

4- با توجه به وجود مشکلات متعددی که این پروژه دارد، با فرض تحویل، دریافت سند این واحدها سالها به طول خواهد انجامید. کمااینکه سندهای آخرین پروژه همین شرکت در شهرری که تحویل هم شده است، بعد از گذشت چند سال هنوز صادر نشده است.

بنده و تمام خریداران واحدهای این شرکت در بلوار معلم، با توجه به صحبت های انجام شده با مدیران این شرکت و لمس کردن واقعیتی که وجود دارد، این موارد رو ذکر میکنیم. شاید تجربه خرید شما با این شرکت خوب بوده باشد، اما تجربه خرید ما از پروژه معلم چنین نیست و پرس و جو از ساکنین پروژه شهرری این شرکت دردی از ما دوا نخوهد کرد.

سلام

منم ازشون توی پروژه تالی پارک معلم خونه خریدم و برای منم تحویل واحدها به تاخیر خورد ولی من رفتم تحقیق کردم دیدم شهرداری خواسته ازشون بهره برداری اقتصادی کنه ولی قبول نکردن و کار به شکایت شکایت کاری رسیده در اخرم این شرکت تو دیوان عالی برنده شده و شهرداری دست از سر خونه هامون برداشت.

الان یکم بحث تکمیل حیاط و این مباحثش مونده ولی ساختمون رو میتونید تحویل بگیرید منم واحد خودمو تحویل گرفتم دارم کارای دیزاین و کابینتش رو انجام میدم 

سلام 

من خواستم نظر قبلی رو بروز کنم

واحد رو تحویل گرفتم و کارای دیزاین داخلی رو انجام دادم 

انشعاباتش هم داره متصل میشه انشالله این یکی دوهفته ای تموم میشه و مشکلات رو کم کم رفع کردن