2777
2789

چرا مادر پدر ها رو مثل خدا میدونین به نظر من مادر پدر هم خوب داره هم بد 

مادری که با زور به بچش میگه ازدواج کن خوبه؟

مادری که تو جمع بچشو خراب میکنه خوبه؟

یا پدری که بچشو سیاه و کبود میکنه چی؟

چرا وقتی میایم میگیم مامانم این کار رو کرد میگین قصد بدی نداشته اره درسته شاید قصد بدی نداشته باشه ولی اینو باید بدونیم که همه والدین خوب و عالی نیستند 🖤

شاید امروز ابری باشه. ولی بالاخره خورشید میاد.♡

چون توايران تفكرشون اينه هركي توانايي توليد مثل داره مقدسه

هيچكس نميبينه چطوري روح وزندگي بچشونو نابود ميكنن

ميذارن پاي دلسوزي هر نوع خشمشونو

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو میدونیم ولی سعی میکنیم اتیش زیر خاکستر رو شعله ور نکنیم که عواقب بدی داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

پدر و مادر قطعا خوب و بد داره شکی نیست اما ایا اونایی که بدن همشه بد بودن طول زندکی با فرزند؟ هیچ خوبی نداشتن براش؟ یا پدر و مادری که خوبن همیشه قطعا خوب نبودن و بدی هایی هم داشتن ، پدر و مادر کافر هم باشن حرمت دارن این نظر شخصی منه.

اونایی خیلی دوسشون دارن

حتما پدر و مادرشون اینکارو در حقشون اینکارارو نکردن و یا اگر کردن فراموش کردن

ولی من میگم چقدرر شریفن آدمایی ک با وجود اینکه پدر مادرشون خوب نیستن بازم احترامشونو دارن

اللهم عجل لولیک الفرج. جان جدت لایک نکن😑
حتما خوبن من که این نظرو ندارم در مورد والدین خودم 

بله منم این نظر رو ندارم درسته بعضی وقتا ناراحت میشم ولی میدونم که تقصیر از خودمه ولی یه چند تا دوست دارم که واقعا والدینشون خیلیییی باهاشون بد رفتار میکنه یکیش یه بار دست به خودکشی زده بود

پدر و مادر قطعا خوب و بد داره شکی نیست اما ایا اونایی که بدن همشه بد بودن طول زندکی با فرزند؟ هیچ خو ...

ببخشید مثلا شما میگین کافر باشن مثلا پدری بره دزدی کنه و با همون پول حروم بیاد شکم بچشو سیر کنه به نظرتون این پدر حرمت داره یا پدر رومینا اشرفی؟!