2777
2789
عنوان

پیچش بندناف😞

70 بازدید | 10 پست

۳۴هفته ام از هفته ۳۰دوبار رفتم سونو.دفعه اول رفتم یه دور بند ناف دور گردن نی نی پیچیده بود الان شده دو دور😞رفتم پیش دوتا متخصص ولی گفتن اشکال ندارد همین.خیییلی استرس دارم که نکنه اتفاقی واسه بچم بیفته تورو خدا راهنماییم کنین اگه تجربشو دارین

منم همچین استرسی دارم خیلی بده همش میگم نکنع بند ناف دور گرونش بپیچه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه منم یه دور ، دور گردنش پیچیده بود‌‌ . موردی نیست

با سونو خونرسانی بررسی میشه

و اینکه گره تو خود بنو ناف خطر داره

این نه

ولی هر سری به دکترت یاداوری کن

و بگو اگر نیازه سونو بده

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دخترم اینجوری بود . ولی خب من سزارین خواستم و انجام دادن 

یعنی تو سزارین خطرناک نیست ؟من خیلی نگرانم ولی سزارینی هستم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچه منم یه دور ، دور گردنش پیچیده بود‌‌ . موردی نیست با سونو خونرسانی بررسی میشه و اینکه گره تو خو ...

سونو رنگی رفتم خون‌رسانی خدارو شکر خوب بود ولی هنوز یه ماه تا زایمانم مونده

برای دخترم اینجوری بود . ولی خب من سزارین خواستم و انجام دادن 

من اولی رو سزارین بودم اینم احتمال زیاد سزارین.شما چند هفته زایمان کردین؟همش میگم نکنه مجبور شم زودتر عمل شم هنوز خیلی زوده هیچ کاریم نکردم،😞

عزیزم برای منم دو دور پیچیده بود اتفاقی هم نیفتاد عزیزم خداروشکر هفته ۴۰هم زایمان کردم اصلا نگرا ...

خداروشکر خداحفظش کنه برات مرسی از دلگرمیت عزیزم،🌹