2777
2789
عنوان

پیام بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست

پسر مغرور پیرت میکنه

گیریم الان پیام دادی

غرورش رابطه رو خراب میکنه باز

اگه جدی نشدین وخیلی وابستش نیستی ولش کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

شما معلومه میخوای پیام بدی ،اما با این فکر که مغروره عمرا پیام بده خودتو قانع نکن،اولا که مردا از زنای مغرور و خود دار بیشتر خوششون میاد ،دوما که پیام بدی فکر می‌کنه چخبره،من نظرمو گفتم و فکر میکنم پیام ندی و واقعا ازت خوشش بیاد خودش راهشو پیدا می‌کنه اما باز خودتون میدونین.....

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که توام تا بفهمی بهت وابسته شده همین بلا ها رو سرش بیاری

سعی کن اگ قضاوت میکنی توقضاوتت انصاف داشته باش

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی 
ولت کرده دختره ؟؟

باکسی نبودم ،خوشم از توجهت نسبت ب کسیکه حواست بهش هس اومده همین...چون اصل رابطه یعنی توجه مداوم دوطرفه

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی 
شما معلومه میخوای پیام بدی ،اما با این فکر که مغروره عمرا پیام بده خودتو قانع نکن،اولا که مردا از زن ...

اونک پیامو من شرو کنم مطمعنم فک میکنه چخبره

آی اَم

ببین میدونم الان خیلی سختته و مدام وسوسه ای پیام بدی والان منتظری همه بگن پیام بده تا دلت یه دله بشه و پیام بدی ولی اینا بدون با پیام دادنت نقطه ضعف دستش میدی ومیفهمه که دوری اون و پیام ندادنش نقطه ضعف تو هست و نمیتونی بدون اون باشی و از روزی که پیامش بدی آزار و اذیتاش بیشتر از قبل میشه 

کسیکه تورابطه غرورش وادعاش وخودخواهیش اولویت باشه آدم خطرناکیس واحتمال رفتنش صد رصده.ولی کسی ک وجدانش وتوجهش اولویت باشه نسبت بطرفش صد رصد ماندگاریش حتمیست. چ پسر چ دختر!!!!👌

ایشالا ک یکی بیاد برات ک توجه کنه 

تشکر سعی کن قدر دان خودت واحساست ومهربونیات باشی هرکسی ایطو نیس

اونک پیامو من شرو کنم مطمعنم فک میکنه چخبره

ببین قشنگم من خودم تو یه دوره از زندگیم خیلی شعار میدادم که غرور در مقابل جنس مخالف بهترین راهه سنگین باشین ببینین چه نتیجه های داره تا اینکه خدا یه مرد اینکاره سر راه من یک و مغرور گذاشت و نشونم داد مردی که روابط متعددی و تجربه کرده چطور می‌تونه باهات بازی کنه که یهو به خودت بیایی ببینی وابسته شدی،طرف منم ادعا میکرد هیچ وقت شروع کننده نیست خیلی مغروره و.....ولی با همین رفتارا منو از دست داد بماند که خودمم اذیت شدم خیلی اما بعد یه دوره خریت یهو خدا کمکم کرد و کندم ازش مثله سگ پشیمون بود ،کاری نموند نکنه تا منو برگردونه اما من واقعاً دیگه برام مهم نبود و با تمام وجود خدارو شکر میکنم که تموم شد و اینو بدون غرور فقط یه ابزاره برای جذب کردن تو.......حالا که می‌دونی خودت از این ابزار استفاده کن.....و خواهرانه میگم از این مدل آدما تا میتونی فاصله بگیر

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀