2777
2789
عنوان

دلیل پوست چرب 🤕

19710 بازدید | 35 پست

پوستم بی حد چربه، گاهی بهتر میشه گاهی افتضاح چکار کنم، انواع ژل و... رو استفاده کردم اما بی فایده بوده دلیلش چیه اخه🤕

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پوستم خیلی چرب بود ولی یه دوره روتین پوستی انجام دادم الانم همچنان ادامه میدم خیلی بهتر شده

بازم طولانی مدت مثلا ارایش روی صورتم باشه چرب میشه ولی نه اونقدر وحشتناک که قبلا میشد

روزی دوبار صورتمو با ژل شست و شوی مخصوص پوست چرب میشورم

قبلش حتما با یه میسلار واتر مخصوص پوست چرب صورتمو پاک میکنم به خصوص اگه ارایش داشته باشم

بعد شستن از تونر مخصوص پوست چرب استفاده میکنم

بعدشم کرم آبرسان میزنم (البته باید ببینی نیاز پوستت بیشتر به چیه..آبرسان یا مرطوب کننده)

سعی میکنم خیلی هم ارایش رو صورتم نمونه و از کرمای ارایشی مخصوص پوست چرب استفاده میکنم

برای اینکه مواقعی که ارایش دارم هم پوستم زود چرب نشه و ارایشم نماسه از پرایمر و پودر فیکس استفاده میکنم..اسپری فیکس هم باشه چه بهتر ولی پودر فیکس واجب تره

هفته ای دو بار هم صورتمو اسکراب میکنم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
خوردن غذاهای فست فودی و سرخ کردنی کم خوردن آب و میوه جات زیاد شستن صورت استفاده از مواد شوینده نا ...

راستش هیچکدوم عزیزم سالها پوست چرب دارم و با همه این راهکارها آشنام میگم شاید از خون یا هورمونام باشه وگرنه از ژل و روتین و.... چیزی کم نزاشتم 

اگه زیاد پوستتو با شوینده میشوری غدد چربی پوستتو فعال کردی...شبا قبل از خواب با ژل شستشو بشور و آبرسان مخصوص پوست چرب بزن آبرسان فاقد چربی بگیر مرطوب کننده ها ی درصدی چربی دارن...الانم فصل خوبیه واسه میکرونیدلینگ...دو سه جلسه برو هم پوستتو شفاف و سفت میکنه و هم چربی پوستتو خیلی کم میکنه و عادی میشه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

راستش هیچکدوم عزیزم سالها پوست چرب دارم و با همه این راهکارها آشنام میگم شاید از خون یا هورمونام باش ...

خوب منم از اول پوستم به شدت چرب بود جوری که از حمام میومدم بلافاصله روغن میچکید ولی تغذیمو درست کردم نرمال شدم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
منم پوستم خیلی چرب بود ولی یه دوره روتین پوستی انجام دادم الانم همچنان ادامه میدم خیلی بهتر شده باز ...

همه این مراحل رو همیشه انجام میدم اما بی فایده اس، مثلا هر ژلی ک عوض کنم فقط ی مدت بسیار کوتاه جوابه بعد باز همون میشه😔

خوب منم از اول پوستم به شدت چرب بود جوری که از حمام میومدم بلافاصله روغن میچکید ولی تغذیمو درست کردم ...

آره اونم خیلی تاثیر داره، بازم ممنون از راهنماییتون 💚 🌹 🌹 🌹 

همه این مراحل رو همیشه انجام میدم اما بی فایده اس، مثلا هر ژلی ک عوض کنم فقط ی مدت بسیار کوتاه جوابه ...

عجب

پس احتمالا مشکل درونیه

شاید کبدت چربه یا کلا تغذیت ناسالامه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍