2777
2789

اره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب جامع بود اطلاعاتی که دادی   😕😕🤦‍♀️🤦‍♀️🤣 طرف ترکوندی ک

ساعت 5 صبح 10 خط تایپ کنم؟😐😂

به جای اینکه به من بگی خودت توضیحات تکمیلی رو بده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
پسر احساساتی یه مشکل براش پیش بیاد ک گریه اش درمیاد پسر باید مث سگ هار باشه 

پسری که مث سگ هاره باید بره واکسن هاری بزنه

هیچ خانومی هم نمیخادش و میفرستیمش ور دل مامان جونش

پسری که مث سگ هاره باید بره واکسن هاری بزنه هیچ خانومی هم نمیخادش و میفرستیمش ور دل مامان جونش

وای چقدر کاربر مرد زیاد شده من فکر کردم خانومه

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
🤔😂🤝 اکیه

ادما همشون احساسات دارن

این پسرایی‌که میبینی گریه نمکنن یا احساساتشون رو نشون نمیدن اسیب دیده هستن 

موقع عصبانیت میزنن یا فوش میدن ناجور یا میزنن همه چیو داغون میزنن یا خود زنی میکنن

ادمی که احساساتیه توی عصبانیت نهایتش با بغض پناه میاره به اغوش خودت و میشه بهترین دوست و همدم و ادم خیلی درستی میتونه باشه

ادما همشون احساسات دارن این پسرایی‌که میبینی گریه نمکنن یا احساساتشون رو نشون نمیدن اسیب دیده هستن& ...

👌❤

اخه جامعه هار شده واکسن بزنی میخورنت 💔😁

ما یا به هار ها واکسن میزنیم یا با زنجیر میبندیمشون

اخه جامعه هار شده واکسن بزنی میخورنت 💔😁

من نمیدونم پسر متولد ۸۴ این وقت صبح تو نی نی سایت چیکار میکنه