2777
2789
چیکار کرده اخیرا😁

دیشب همگی خونه ی مادرشوهرم بودیم جاریم گفت آبجی شب اینجامیمکنه منم میمونم توهم نروخونتون اماوقتی من ازخووهرشوهرم پرسیدم شب میمونی گفت نه فکرنکنم بمونم بعدموقع خداحافظی گفتم پس شمانمیرین گفت نه من شب اینحام خیلی ازرفتارش ناراحت سدم اصلادرک نمیکنم چرااینجوری کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی😍

سلامن باشی مهربونننننننن🥰❤️

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
ای جونم هرچی دلت خواسته بگو‌برات میفرستم تهرانم

اخه من حامله ام و هیچی نمیتونم بخورم ولی اسم غذاهاتو دیدم دلم هوس کرد 🥺فدااات بشم مهربووونم من سیستان بلوچستانم قشنگم ♥️🌱

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اخه من حامله ام و هیچی نمیتونم بخورم ولی اسم غذاهاتو دیدم دلم هوس کرد 🥺فدااات بشم مهربووونم من سیست ...

الهی بگردم

چون حامله ای گفتم

عزیزدلم

ببخشید

تشریف بیار تهران یه کلبه درویشی هست در خدمتتون باشیم

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
الهی بگردم چون حامله ای گفتم عزیزدلم ببخشید تشریف بیار تهران یه کلبه درویشی هست در خدمتتون باشیم

ن ن اینجوووری نگو قشنگم 

لطف داری کدبانوی هنرمنددد 🥺♥️

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
وای خدا من مردم دیگه نی نی داشته باشی،دختر باشه،۲۰روزههههههه قلبم وایساد چرا نخوردیش تا الاااان

😄😄😍ان شاالله قسمتت بشه 

به قول دخترخالم اینهمه زحمت  کشیدیم به دنیا اومد باز بخوریم‌بره تو دلمون؟😂😂😂

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
ن ن اینجوووری نگو قشنگم  لطف داری کدبانوی هنرمنددد 🥺♥️

قربونت برم

جدی گفتم

هر وقت دلت خواست نشریف بیارید

الهی بگردم

😄😄😍ان شاالله قسمتت بشه  به قول دخترخالم اینهمه زحمت  کشیدیم به دنیا اومد باز بخوریم ...

اره اینم هست😂😂😂

خدا حفظش کنه😍

قربونت برم مهربون خیلی ذوق داری اره؟

شوهر من بچه نمیخواد☹️

جه خبره اینهمه غذابرای15نفر،حالاخوردن همه رو ؟

از همش که خوردن

ولی خب غذا هم موند که بهتر

فردا میخوریم

خودمون ۶-۷ نفریم