2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب یلدا شده گویا

نه بابا

مهمون داشتیم که اولین بار بود میومدن خونه خواهرم

خواهرمم بارداره

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
من پام درد میکنه مهمون داشتیم این همه وسیله درست کردیم فسنجون-خورشت قیمه بادمجون-دلمه گوجه و فلفل ...

🥺کاش من امشب مهمون تو بودم کدبانو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چقد زرنگیییییی

فداتم

عزیزدلی

دیگه همه باهم دست به دست هم دادیم تا اکی‌بشه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
مهمون داشتم از صبح تا نیم ساعت پیش کارکردم ولی پرانرژی تر از همیشه م و خسته نیستم خوابم نمیاد همه ...

😐😐خودتو بزن ب خواب خوابت میبره (جمله ی مامانا)

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ووووی تو یه مامانی چه حس خوبی😍

مامانه یه دخمل ۲۰ روزه 

قربونت خوشگله😍

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
واقعا میگی؟؟؟چه خبرررررررهههههههه

اره والا

واقعا میگم

گفتم که

یکی از برادرای همسرم و خواهر شوهرم براس اولین بار میومدم خونه خواهر باردارم

دیگه اینجوری شد دیگه

🥺کاش من امشب مهمون تو بودم کدبانو

ای جونم

هرچی دلت خواسته بگو‌برات میفرستم

تهرانم