2777
2789
عنوان

مهریهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
۳دنگ خونه تو شهرستان تهران نه که ۱میلیارد ۲میلیارده بابای من الان خودش ۴ تا خونه داره تو تهران همه ا ...

وااااای شهرستان نرو😭😭😭😭

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش نبود که انقدر انتظار نداشت از جوون مردم

هی چی بگم ولی بحرف بابات گوش کن بزار سخت بگیره تابراش با ارزش باشی نگه مفت  بدستش آوردم خوب میکنه بابات قدرشو بدون از بابا ک برای ما فقط بدهی و رو سیاهی موندو بی آبرویی و بد نامی 

خب اگر ۱۰۰ تا بیشتر نمیده این ۵۰۰ تارو چرا قبول نمیکنه ؟

میخوان حرف شمانشه واسه همین توام خودتو سنگین بگیر الان بگی بابات کوتاه بیاد 

سریه مهریه که مشخص نیس چی میشه اینجور محکم بودت خوب نیس ازگفته هاتون کوتاه نیاین اگه میخوادت بایدبگه ب گردن خودم هس هرچقد میخادباشه دقتم کن عتدالاستطاعه ننویسن عندالمطالبه باشه

مامان بابام جدا شدن میخوام ازشون دور باشم 

ای جانم

درکت میکنم

میفهممت

ولی احساساتی تصمیم نگیر

الان اینجوری هستی

۲-۳ سال دیگه نمیتونی شوهرتو بکشونی تهران و توی شهرستان اذیت میشی

بچه ای که تهران زندگی کرده

تو شهرستان نمیتونه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
هی چی بگم ولی بحرف بابات گوش کن بزار سخت بگیره تابراش با ارزش باشی نگه مفت  بدستش آوردم خوب میک ...

همین کارو میکنم ایشاله همه خوشبخت بشن سمام خوشبخت بشی عروسکم 

میخوان حرف شمانشه واسه همین توام خودتو سنگین بگیر الان بگی بابات کوتاه بیاد  سریه مهریه که مشخ ...

افرین

دقیقا