2777
2789

من سر اینکه بهم خیانت کرد گفتم یاحث طلاق بده یا برو از زندگیم ک داد بهم 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میری ی محضر که حق طلاق رو بشه ثبت کرد قبلا همه محضر ها نمیشد الان رو نمیدونم مثلا تو شیراز گفتن محضر های قدیمی مارفتیم شماره ۷ ...دیگه هیچی فقط خودت و شوهرت و شناسنامه هاتون و شاید سند ازدواجم میخاس یادم نیس بعد ی وکالت از آقا برا شما میگیره بنام حق طلاق همین

دقیقا مشکل منم همینه،چطوری اقدام کردین کجا باید بریم؟

بایو بری دفتر اسناد رسمی شناسنامه ها و کارتدملی جفتتون ببر اونجا خودشون یه برگه اماده میکنن مینویسن فقط اونجا قید کن حق طلا با مهریه نزنن فقط حق طلاق بعد مهریه و بزنن بخشیدی 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
میری ی محضر که حق طلاق رو بشه ثبت کرد قبلا همه محضر ها نمیشد الان رو نمیدونم مثلا تو شیراز گفتن محضر ...

چقدر خوب پس شنبه میرم دفترخونه خودمون که عقد کردیم

چقدر خوب پس شنبه میرم دفترخونه خودمون که عقد کردیم

محضر اینکارو قبول نمیکنه دفتر اسناد رسمی باید بری

بایو بری دفتر اسناد رسمی شناسنامه ها و کارتدملی جفتتون ببر اونجا خودشون یه برگه اماده میکنن مینویسن ...

شوهرت دیگه تکرار نکرد خیانتشو؟بخدا دارم داغون میشم زندگیم بهترین بود زبان زد همه بود عشقمون😔

شوهرت دیگه تکرار نکرد خیانتشو؟بخدا دارم داغون میشم زندگیم بهترین بود زبان زد همه بود عشقمون😔

چرا بابا میره با زن سابقش ک از این خرابا هست هی ارتباط میگیرع با اکانت های فیک میره ک منم هیجوره نمیتونم ثابت کنم  اونم بهش میگی کتمان میکنه اون زنه میاد برام میفرسته چتاشون اما شوهرم کتمان میکنه منم نمیتونم ثابت کنم دیه زدم ب اون درش خونه پدرمادرمم نمیخوام برم ازشونومتنفرم الان ماه هاست قهرم ی زنگ نزدن پس ترجیح دادم بمونم اینجا حتی دلم بچه میخواست شوهرم چون دلش اونوره بچه نمیخواد بهتنه میاره امشبم دعوامون شد قهر کرد رفت جاشو عوض کرد

باید برید دفتر ثبت اسناد رسمی

بعضیاشون فقط انجام میدن

شناسنامه و کارت ملی و سند ازدواج میبرید

حواست باشه حتما که اینی که به اسم حق طلاق معروف شده در اصل وکالت طلاق هست که شوهرت وکالت میده تو بتونی طلاق بگیری پس حتما حتما ذکر بشه تو وکالت نامه که بلاعزل هست

اگه بلاعزل نباشه شوهرت میتونه بعدا وکالت نامه رو باطل کنه

نکته دوم اینکه حق طلاق همراه با مهریه باشه و نزنن ک مهریه تو بخشیدی

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
چرا بابا میره با زن سابقش ک از این خرابا هست هی ارتباط میگیرع با اکانت های فیک میره ک منم هیجوره نمی ...

ایوای چقدر بد اه،زمونه خیلی بد شده اکثرا افتادن رو خط خیانت ولی من حق طلاق رو بگیرم با کوچکترین اشتباه جدا میشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز