2777
2789
عنوان

بچه ها چکار کنم؟

96 بازدید | 12 پست

سلام. خواهش میکنم لطفا بدون سرزنش بهم بگید چطوری آبروی رفته ام رو برگردونم. اعصابم چند روز هست داغونه. حالم اصلا خوب نیست.

بچه ها من دختر شیطونی هستم و همیشه توی محل کارم جدی هستم و شیطنت نمیکنم. کلا خنده رو هستم و بسیار مهربان و ساده. زود با همه دوست میشم. اما نمیدونم چرا توی یکی از کلاس ها که دارم دوره میبینم گاهی شیطنت میکردم و استادم بهم گفت مثل بچه ها رفتار میکنی و وقتی رفتارت رو دیدم شخصیتت در نگاهم افول کرد. چون اکثر این کلاس هم سن بودیم و دختر شیطنتم فعال میشد. دیگه خجالت میکشم جلسات بعدی رو برم. چکار کنم؟😞 زیاد هم شیطنت نکردم که چیپ یا زننده باشه. فقط شوخی میکردم دور هم بخندیم. اونم گاهی. دوست ندارم کسی فکر کنه آدم بی شخصیتی هستم. چطوری آبروی رفته ام رو برگردونم؟

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤

یا استادت زیاده روی کرده توی تذکر دادن یا شما نسبت به اون کلاس زیاده روی کردی توی شوخی عزیزم 

در هر دو حالت اتفاق خاصی نیفتاده شما مثل همیشه باشخصیت باش فقط شوخی و خنده رو ببر بیرون از کلاس.

بنظرم استاده میخواسته بگه توی کلاس من جدی باشید، اینطوری گفته، سخت نگیر گلم

به مرور زمان خودش میفهمه درباره شما اشتباه کرده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ استاد مسخره و بی شخصیتی ن پس میخواد یکی شییه افسرده ها و منزوی ها باشع تا ادم خوب و بالغی باشع ر ...

خیلی داغون شدم. من اصلا برام استرس هم خوب نیست. قلبم اذیته. دکترها بهم گفتند یکم شادی کن تا خوب بشی. طی یک اتفاق بسیار تلخی افسردگی شدید گرفتم و قلبم درگیر شد. گفتم این کلاس رو برم تا دوباره اعتماد به نفسم برگرده حالم خوب بشه حتی دیگه سختمه حرف بزنم.😞

خیلی خوب گفتی مخصوصا اخرشو  🤣🤣

والا😑کثافت اعصابمو خورد کرد ،ریدم تو اون دانشت ریدم دهن کسی ک بهش بگه استاد 

اره استاده اما استاد گو خوری😐😂

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
خیلی داغون شدم. من اصلا برام استرس هم خوب نیست. قلبم اذیته. دکترها بهم گفتند یکم شادی کن تا خوب بشی. ...

بنظرم ول کن دیگه نرو چون بری بیشتر اذیت میشی

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
والا😑کثافت اعصابمو خورد کرد ،ریدم تو اون دانشت ریدم دهن کسی ک بهش بگه استاد  اره استاده اما ا ...

عزیزم حرص نخور. ای کاش اینقدر بی رحمانه قضاوت نمیکرد. میگند اونی که میخنده بیشتر غم داره. ای کاش وقتی یکی خوشحاله نزنیم لهش کنیم. حتما اون آدم داره تلاش میکنه حال خودشو خوب کنه.

یا استادت زیاده روی کرده توی تذکر دادن یا شما نسبت به اون کلاس زیاده روی کردی توی شوخی عزیزم  ...

باشه. ممنون از راهنماییت عزیزم🌹🌹🌹🌹

عزیزم حرص نخور. ای کاش اینقدر بی رحمانه قضاوت نمیکرد. میگند اونی که میخنده بیشتر غم داره. ای کاش وقت ...

دقیقا منم تو حمع همیشه خوشحالم میخندم شادم همه فکر میکنن بی دردم ولی درونم پر درد و ناراحتیه قشنگ متوجه حرفات میشم

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
شوهرم هم میگه

اره بیخیال شو 

جایی که اذیتت میکنه و عزت نفستو میاره پایین باید دوری کرد

من خودمم بخاطر اینکه اذیت نشم خیلی جاهارو دیگه نمیرم حتی خونه اقوام نزدیک

کرد هستم یه کرد باغیرت❤