2821
2789
عنوان

واقعا میگیره؟

205 بازدید | 22 پست

واقعا آه زن باردار میگیره؟ من تو بارداری به قدری زجرم دادن که بچه ام به شدت عصبی به دنیا اومده. هشت ماهشه و مداااام گریه میکنه و عصبیه. هیچکاری نمیتونم بکنم. ولی سر بارداریم نفرینشون کردم. هرروز دارن خوش و خرم چاق تر و شادتر میشن و من بدتر درد میکشم. فقط به همین امید زنده ام که ببینم بدبخت میشن و نمیفهمن دارن تقاص چی رو پس میدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عصبی بودن بچه ت بخاطر اذیتات نیس بخاطر کینه ای بودنته

دلتو صاف کن بچه تم درست میشه خدا هم جای حق نشسته خودش میدونه چکار کنه نیاز به نفرین شما نیست

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
کینه رو از دلت بیرون کن یا اگه نمیتونی آدمی ک کینه رو تو دلت گذشته حذف کن

چیکار میتونم بکنم وقتی تو یه خونه باهاشون زندگی میکنم. چطور حذفشون کنم. چطور کینه رو از دلم پاک کنم وقتی ماه ها رو تخت بیمارستان موندم و تا از دست دادن بچه ام رفتم و برگشتم.

این شعارهایی که میدین خیلییی قشنگه ولی اگه ده درصد بلایی که سر من آوردن سر شما میومد نمی بخشیدید

عصبی بودن بچه ت بخاطر اذیتات نیس بخاطر کینه ای بودنته دلتو صاف کن بچه تم درست میشه خدا هم جای حق نش ...

دقیقا همینطوره...نوزاد استرس داشتن و نا آرام بودن مادر را حس می کنه و با نا آرامی و گریه واکنش نشون میده...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیقا همینطوره...نوزاد استرس داشتن و نا آرام بودن مادر را حس می کنه و با نا آرامی و گریه واکنش نشون ...

بلاها و بدبختیایی که سرم میاوردن انقدر زیاد بود که من فشار عصبی وحشتناکی تجربه کردم. انقدر حجمه ای که بهم وارد میکردن شدید بود که روزهای من پر از گریه بود نه از شدت نفرت از شدت کم اوردن و بیچترگی و درموندگی. اینطور نبوده که بگی یه روز یه چیز گفتن من نه ماه گریه کردم و نفرت کاشتم. من شش ماه مداوم دست این آدما شکنجه ی روانی شدم

چیکار میتونم بکنم وقتی تو یه خونه باهاشون زندگی میکنم. چطور حذفشون کنم. چطور کینه رو از دلم پاک کنم ...

میگم ک حذفشون کن وگرنه مریض میشی میتونی حذف کنی ک جوری برو ک انگار هیچوقت نبودی اونجا

میگم ک حذفشون کن وگرنه مریض میشی میتونی حذف کنی ک جوری برو ک انگار هیچوقت نبودی اونجا

باید طلاق بگیرم اون موقع. نمیتونم. اگه می‌تونستم نمیزاشتم انقدر اذیتم کنن

باید طلاق بگیرم اون موقع. نمیتونم. اگه می‌تونستم نمیزاشتم انقدر اذیتم کنن

بگیر عزیزم وقتی دارن برات مشکل روانی درست میکنن یا باید تردیدشون بگیری و الکی خودتو حرص ندی فک کنی نیستن یا باید طلاق بگیری وگرنه داری خودتو مریض میکنی هیچ کس و هیچ چیز ارزش مریض شدن خودتو نداره

بگیر عزیزم وقتی دارن برات مشکل روانی درست میکنن یا باید تردیدشون بگیری و الکی خودتو حرص ندی فک کنی ن ...

عزیزم گفتم که نمیتونم. من نمیدونم شما چطور قاطع میتونی بگی طلاق بگیر، حذف کن.

دنیای شما شاید انقدر قشنگ باشه که تصمیم بگیری فوری بتونی عمل کنی برای من یا شاید بعضیا واقعا اونطور نیست. 

اونی که طلاق میگیره حداقل باید یه وکیل بگیره. یه خانواده داتشه باشه پشتش باشن. بتونه از بچه اش دل بکنه. باید شوهرشو دوست نداشته باشه. باید یه پول ته جیبش داشته باشه.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792