منم شرایط تورو داشتم تازه من ۱ سال و ۵ ماه اولین بار دیدمش
فقط حواست ب خودت باشه اعتماد بیش از حد نکن باهاش جاهای خیلی خلوت نرو ومراقب خودت باش
زیاد هدل نشو درست رفتار کن ارتباط چشمی برقرار کن عطربزن تیپ بزن سعی کن صمیمی رفتارکنی ولی جلف نباشی
اعتماد ب نفس داشته باش کیفت رو رو پاهات نزار هی گوشیتو برندار فقط اگه کسی زنگ زد سریع جواب بده و قط کن
از استرس مثلا پاهاتو هی تکون نده ازت تعریف کرد مثلا گف خوشکلی بااعتماد ب نفس لبخند بزن بگو مرسی نگی نه حالا اینطوریم نیس خوشکلم نیستم و .... رو خودت اصن عیب نزارحوتست ب مدل نشستن و راه رفنت باشه قوز نکنی
ب ظاهر و برخوردش باتو و بقیه مث فروشنده و... خیلی توجه کن ب همه چی... خودواقعیت ولی بهترین خودت باش
ولی واقعا اشتباه کردی ک ۸ ماه مجازی موندی من تجربه ش رو دارم بیشتر ازتو مجازی بودیم تومجازی خیییلی بهتر خودشو نشون میداد وحتی درمورد بعضی چیزا بهم دروغ گفته بود درمورد چیزای مختلف ک مهم بودن و خیلی چیزارو اغراق میکردمثلا الکی وضع مالیشون رو بهتر نشون میداد و حتی متوجه شدم ک یه کم اختلال روانی هم داره ما حتی مشاوره ازدواج رفتیم و مشاور هم اینو فهمید
تومجازی یه ادم دیگه بود طوری ک من حضوری چندروز باهاش رفتم بیرون خیلیی ناراحت شدم از تک تک رفتاراش حضوری راحت بهم دروغ میگف ولی اینارو تومجازی متوجه نمیشدم یاخودمو گول میزدم
حتی از نظر ظاهری عکساش بهتر بودن ومن اینقدر عکسشو دیده بودم و صداشو تلفنی شنیده بودم خوشم اومد ولی تومجازی واقعا ب دلم ننشست
ومنی ک اونقدررررر دوسش داشتم میگفتم بدون اون نمیتونم بعد اینکه فقط چندروز باهاش رفتم بیرون گفتم من حتی یه ساعت نمیتونم باهاش زندگی کنم
خیلییی هم وابسته ش بودم هنوز دوهفته نمیشه کات کردیم
خیلی اذیت شدم