2777
2789

شنیدم خوب نیست عزیزم

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره

من خودم که نهم بودم کتاب گرفتم ولی لاش رو هم باز نکردم فقط با برنامه گاجینو جلو میرفتم در طول سال تحصیلی و بعد هم که ویدیو های تحلیلی و تحصیلی امتحانات تیزهوشان رو گذاشتن خیلی عالی شد من تحصیلی زیاد نزدم ولی تحلیلی رو به لطف گاجینو بیشتر زدم و من اصلا در طول سال برا تیزهوشان برنامه ریزی نکرده بودم و اون ۱ ماه اینای آخر دست به کار شدم و به نظرم نتیجه خوب شد چون تقریبا ۵۰٪ آزمون نهم به دهم تیزهوشان رو درست جواب دادم البته بدون محاسبه غلط هام که از خامیم بود و اینکه میتونی گاجینو رو نصب کنی و بهت یک هفته اشتراک رایگان میده و اگه خوشت اومد میتونی اشتراک بخری خودت من نهم خیلی راضی بودم و دهم هم اشتراک خریدم ولی تو دهم سعی میکنم زیاد وقتم رو صرف ویدیو نکنم ولی تو نهم وقت زیاد بود 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

من خودم که نهم بودم کتاب گرفتم ولی لاش رو هم باز نکردم فقط با برنامه گاجینو جلو میرفتم در طول سال تح ...

سعی کردم راهنمایی کنم چون خودم زیاد راهنمایی نشده بودم امیدوارم موفق شی

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست