2777
2789
عنوان

وایی میشه بیاین؟

45 بازدید | 4 پست

دکتر برای کیست ریز و تنبلی تخمدانم قرص سپروترون کامپاند داد گفت بعد از ی دوره کامل تا ی هفته نخور تا روز پنجم پریود

من مشکل معده گرفتم مجبور شدم بعد ی هفته قط کنم پریود شدم حالا روز هفتم پریودیمه از دیشب شروع کردم ولی قط نشده پریودیم خیلییییی هم درد دارم

چیکار کنم چرا قطع نمیشه؟ استرس گرفتم

باید بری دکتر این چیزا خیلی خطرناکه

من نمی‌دونم باید چیکار کنی ولی

من یه سری مشکل دیگه داشتم چندین ماهه میرم دکتر باید مدام آزمایش بدم بابتش 

قرصاییم ک میدن اگه حساسیت داشته باشی یا مشکل داشته باشی باید با دکترت مشورت کنی بهت بگه قرصتو عوض کن یا....

در هر صورت مراقب باش اینطور مواقع توصیه زیاد کاربردی نیست داخلیه و خطرناک نیاز به متخصص داره

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙

عه ، تو چقد منی دختر🥲 منم همین بیماری رو دارم

نباید سر خود قطع میکردی میرفتی دکتر قرصتو عوض میکرد

حالا برو دکتر حتما، همین فردا

این قرصا حتما باید سرموقع و به اندازه خورده بشن، وگرنه هورمونها بعم میریزه.. 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ک راهنمایی کردی🥺🤍

خواهش میکنم عزیزم

خوب میشی نگران نباش😉💗

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖