2777
2789

من رشتم انسانیه دیپلم دارم عاشق رشته پرستاریم دوسال پیش نشستنم خوندم ولی کشش نداشتم بعدلزدوماه جا زدم من موندم کلی کتاب نخونده رفتم سرجلسه کنکور رتبم شد۱۵۳ هزار ۲۱ سالمه 

من حس میکنم دیره اوضاح خانواده ام خیلی بده تو بدترین شرایط زندگی میکنم وضع مالی مون ضعیفه نه میتونم برم کلاسی نه میتونم معلم خصوصی بگیرم 

اخه دوروبرم همه پی خوش گذرونی ان دوستام رفتن پیام نور یاآزاد دلم نمیخواد برم یه رشته مزخرف

هرشب بیرون و گردش اما حتی یبارم بیرون نرفتم  البته علاقه دارم ب رشته حسابداری میترسم سخت باشه نتونم ازپسش بربیام 

اما من خونواده سطح پایین دارم از هر لحاظ 

همیشه هم دوست داشتم پرستارشم بشم اما خب انقده بدبیاری داشتم که نشدمشکلات خانواده

دلم میخواد موفق شم اما انقده ادم خسته و نا امیدیم که فقط میخوابم  غصه اطرافیان رو میخورم ک خانوادشون چقدر پشتشون هستن و حوصله زندگیو‌ ندارم

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستاری فقط از دور قشنگه اصلا ب اندازه کاری ک ازت میکشن اون بالایی ها بهت پول نمیدن .الان شغلای ازاد هس ده برابر پرستاری پول توشه برو تو اون شغلا هم پولش بیشتره هم جنگ اعصاب نداری ب خوشیاتم میرسی

چون انسانی خوندی برات سخت میشه ریاضیات  باید خیلی تقویت کنی تا بتونی از پس فیزیک و شیمی و خود ریاضی تجربی بربیای حسابداری ادامه بدی بهتره

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊