2777
2789

منم دلتنگشم😣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باور می‌کنی دقیق اسم اون کاربریش رو نمیدونم

اگ باهاش حرف زدی و درخواست دادی و قبول کرد اون وقت میتوتی از تو اعلان هات پیداش کنی

البته ی کاربری دیگ ازش داشتم masi_khanomاینع؟ م اینم تعلیق شدست🥺

اخرین بار کی حرف زدید؟ 

مثل نفسام دوستت دارم بی اختیار و همیشگی🫀🤍.

تو هم بری من دیگ کسیو ندارم🥺ازش خبر نداری؟ 

قربونت بشم ک🥺❤

ن خیلی وقته ندیدمش🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
🥺🥺💛💛

خبری ازش، شد خبرم کن خوشگلم🥺💔

اگ باهاش حرف زدی و درخواست دادی و قبول کرد اون وقت میتوتی از تو اعلان هات پیداش کنی البته ی کاربری ...

منم تو خصوصی باهاش چت کرده بودم دیدم نیست گفتم شاید ترکیده بازم رفتم تو تاپیکم گشتم و پیدا کردم همین کاربری که شما گفتید بود ولی ترکیدِ 

من امروز باهاش چت کردم.

ما با هم دوستیم 

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
منم تو خصوصی باهاش چت کرده بودم دیدم نیست گفتم شاید ترکیده بازم رفتم تو تاپیکم گشتم و پیدا کردم همین ...

اخه این کاربریش ترکید پس چطور چت کردید 

مثل نفسام دوستت دارم بی اختیار و همیشگی🫀🤍.