2777
2789
عنوان

به نظرتون این حرکت ضایع بود؟

201 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

من امروز خونه مامانم بودم دم غروب یه سر تا سوپرمارکت رفتم. 

موقع برگشت همسایه بغلی مامانم (25ساله همسایمونه) 

دیدم زن همسایه، با دوتا پسراش و زن یکی از پسراش رسیدن اتفاقا خیلی کند کردم قدما رو تا برن ولی وقتی رسیدم زن همسایمون رفته بود داخل پسراشو زن پسر هنوز دم در بودم وقتی رفتم یه پسرش داشت نگاه میکرد و چشم تو چشم شدیم من آروم سلام کردم رد بشم اونم سلام کرد و گفت بفرمایید، منم همینجور گذرا تشکر کردم رد شدم. 

با زنش سلام نکردم😐

خیلی ضایع شده؟ من میخواستم فقط یه سلام کلی باشه اون جواب داد فقط😂

خدایا شکرت😍

نه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم پیش اومده .بعدا به گوشم رسیده گفتن چقد خودشو مییگیره با همه سلام علیک نکرده

آخه من سلام کردم یکیشون که پشتش بهم بود حتی برنگشت، فقط این سلام کرد 😁

خدایا شکرت😍

نه گلم ،وقتی جمعن یه سلام کلی کافیه ، اونا باید جواب میدادن همشون 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عه ببخشید😂 اخه یجوری خجالتی عنوان کردی فکر کردم کراشی 

نه من  نمیخواستم کلا سلام کنم حتی آروم رفتم برن تو نرفتن😂

دیدم زشته کلا بدون سلام رد بشم یه سلام ریز کردم اون جواب داد

خدایا شکرت😍
خب خداروشکر میگم کاش اصلا سلام نمی‌کردم رد میشدم😂

نه گلم بهش فکر نکن ،پسره باهات چشم تو چشم شده ،اینکه بهش سلام کردی ادبتو میرسونه ❤ اونا کارشون زشت تر بود که همه پشت کردن بهت یا سرشونو بالا نیاوردن ،کار تو هیچ ایرادی نداشت

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه گلم بهش فکر نکن ،پسره باهات چشم تو چشم شده ،اینکه بهش سلام کردی ادبتو میرسونه ❤ اونا کارشون زشت ت ...

مرسی عزیزم😁

آره کلا این پسرشون اهل احوالپرسی و تعارف ایناس اون یکی کلا صدا ازش در نمیاد😁

خدایا شکرت😍