2777
2789
عنوان

ابجیا میشه خواهش کنم یلحظه بیاید؟

67 بازدید | 12 پست

سلام

من التماس دارم ازتون التماس دعا

من یه دختر بیچارم که تمام ایندم بستگی به کنکورم داره

یا باید یه رشته خوب قبول شم یا تهش اینه که ازدواج کنم چون خانوادم بجز درس اجازه چیزی بهم نمیدن

ولی من میخوام خودم مستقل شم

یه چیزی این وسط داره منو از پا درم میاره

میگرن مزمنی که کم کم داره تبدیل به یک سال میشه

دکتر رفتم نوار مغز گرفتم دارو میخورم بستری سرم امپول ولی همگی بی فایده...

حتی بهم گفتن ممکنه تا اخر عمرت همرات باشه

ازتون خواهش میکنم التماس میکنم برام یه صلوات بفرستید من سنی ندارم بخدا هنوز ۱۹ سالمم هم کامل نشده بسمه این همه عذاب

روحم جسمم درگیره...

اگه تا چندوقت دیکه حالم بهتر نشه و نتونم بخونم باید با هدفم یعنی داروسازی خداحافظی کنم تا همیشه...

چون دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم دوباره

من هزار تا ارزو دارم یه زمانی بهترین دانش اموز شهر بودم مدرسه نمونه درس میخوندم،تا الان از دل خودم زدم از غرورم زدم از خوشیام زدم تا یروز به این جایگاهی که ارزوش رو دارم برسم اما درست سالی که دارم تلاشم رو میکنم درد من بهم امون نمیده و دوایی نداره

برام یه صلوات میفرستید؟

فکر میکنم دیگه فقط خدا بتونه کمکم کنه ولاغیر

اگر دیگه جوابی ندادم از حال بدمه...

به خداوندی خدا دیگه مغز من داره از جا کنده میشه

الان که اینا رو مینویسم حالم از همیشه بدتره

نمیدونم دوای درد من چیه...ولی خدا داره بدجور امتحانم میکنه

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم

خوشگلم این احساساتت توی ۱۹ سالگی عادیه. منم دقیقا مث تو بودم. لطفا انقد خودتو اذیت نکن، مراقب خودت باش🌱

تلاش کن و اگه نشد زجر نکش. لطفا اشتباه نکن.... اشتباه منو تکرار نکن‌

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
من شنیدم زالو درمانی برای میگرن خوبه 

مشکلی که دارم خانوادم پیگیر درمانم نیستن منم اجازه ای ندارم

هنوز همه راه ها رو امتحان نکزدم برای رفعش...

و این زمانی ممکن میشه که خودم پیگیر بیماریم باشم

دعا میکنیم ولی این جا رو ببند برو درس بخون اینجا برات درس و نون و اب نمیشه خیلیا بودن بهشون میگفتیم برید سراغ درس و مشقتون ناراحت میشدن و حمله میکردن ب ادم و تراز های  قلم‌چی شون رو تو چشم ما میکردن درحالی ک ما برا خودشون میگفتیم و همانا شد ک روزی ک جوابا اومد خیلی ها تا مدت ها ناپدید شدن و خیلیا زاری میکردن و عده ی دیگ ای ابیاری گل های قالی دانشگاه پیام نور دورقوز اباد قبول شده بودن

ایشالا موفق بشی ولی اینجا رو ببند حتما

حیوان مورد علاقم: اکسم

دعا میکنیم ولی این جا رو ببند برو درس بخون اینجا برات درس و نون و اب نمیشه خیلیا بودن بهشون میگفتیم ...

من الان دوماهه دیگه نمیتونم درس بخونم عزیزم

دکترمم حتی گفت ول کن درس رو نمیخواد

روانشناس هم همینطور

منع کردن من رو

برای همین اینجام گاها از روی سرگرمی

و حق با شماست من خودم پشت کنکور بودم از تمام دردایی که میگید خبر دارم و تجربشون کردمـ

ممنون عزیزم

برات صلوات فرستادم خوشگلم این احساساتت توی ۱۹ سالگی عادیه. منم دقیقا مث تو بودم. لطفا انقد خودتو اذ ...

ممنون عزیزدلم مرسی از محبتتون

مشکلی که دارم خانوادم پیگیر درمانم نیستن منم اجازه ای ندارم هنوز همه راه ها رو امتحان نکزدم برای رف ...

به هر حال به سنی رسیدی که خودت اختیار داشته باشی، خودت برو دنبال درمان و درکنارش درستم خوب بخون که موفق بشی

به هر حال به سنی رسیدی که خودت اختیار داشته باشی، خودت برو دنبال درمان و درکنارش درستم خوب بخون که م ...

ممنون عزیزم❤