2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمی دونستم تنبلی دارم، ناخواسته باردار شدم، اما متاسفانه سقط کردم، بعدش عکس از رحم گرفتن دیدن تنب ...

خدای من یعنی تنبلی باعث سقط میشه؟

خدایا این بنده چه داند چه میبایدجست....داننده تویی هر آنچه دانی ده.....

اگر سونو دادی و مطمئنی پلی کیستیک هستی تنبلی تخمدان داری به جای متفورمین قرص دیابتون بخور  و پودراینوفولیک 

ضمن اینکه آلگومد هم هر روز باید مصرف شه ، پیاده روی و رقص روزانه ، خواب منظم قبل ۱۲ شب خواب عمیق باشی و ۷ صبح بیدار شی صبونه کامل بخوری ، تمام قند و شکر و هرچیز کارخونه ای رو کنار بذار

روزانه یک قاشق عسل بخور ، سبزی و سالاد همراه غذا عالیه ، جوانه گندم و ماش همراه غذا ، روزانه ۳۰ عدد بادام خیس خورده ی پوست کنده بخور

بهت قووووووول میدم به زودی خبر بارداریتو تاپیک میکنی

خدای من یعنی تنبلی باعث سقط میشه؟

والا نمی دونم، دکترم گفت احتمالا داره!! من هم وزنم اکیه هم هرروز ورزش می کنم، البته تو بارداری هوس بستنی عروسکی می کردم، روزی یدونه می خوردم که می گن برای تنبلی تخمدان خیلی بده

تنبلی واقعا بیماریه سختیه من ۴ساله درگیرشم

خیلی هم راحته درمانش گلم

اگر سونو دادی و مطمئنی پلی کیستیک هستی تنبلی تخمدان داری به جای متفورمین قرص دیابتون بخور  و پودراینوفولیک 

ضمن اینکه آلگومد هم هر روز باید مصرف شه ، پیاده روی و رقص روزانه ، خواب منظم قبل ۱۲ شب خواب عمیق باشی و ۷ صبح بیدار شی صبونه کامل بخوری ، تمام قند و شکر و هرچیز کارخونه ای رو کنار بذار

روزانه یک قاشق عسل بخور ، سبزی و سالاد همراه غذا عالیه ، جوانه گندم و ماش همراه غذا ، روزانه ۳۰ عدد بادام خیس خورده ی پوست کنده بخور

من تنلی دارم ایقد میترسم باردار نشم

اصلا نترس گلم تنبلی تخمدان تنها راهش اصلاح سبک زندگیه

روزانه یک قاشق عسل بخور ، سبزی و سالاد همراه غذا عالیه ، جوانه گندم و ماش همراه غذا ، روزانه ۳۰ عدد بادام خیس خورده ی پوست کنده بخور، روغن کنجد و زیتون رو جایگزین روغن بازاری کن

اگر سونو دادی و مطمئنی پلی کیستیک هستی تنبلی تخمدان داری به جای متفورمین قرص دیابتون بخور  و پو ...

اره من سقط داشتم، دکترم سونو رنگی گفت انجام بدم، گفتن یکم تنبلی دارم همین قرص و داده بهم می ترسم عوضش کنم، اما چیزایی که گفتین سعی می کنم بیشتر انجام بدم، ممنون از توضیح کاملتون