2777
2789

بچه ام شش ماه و۲۰ روزه شه وقتی می گیرم رو پا فقط انگشت پاشو میزاره زمین وکمرشو خم میکنه خیلی نگرانم ایا تجربیه ای دارین ترو خدا کمک کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه س هنوز میترسه و بلد نیست

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

اوخی عزیززززززم استرس نداشته باشه خب زوده برای طفلکی 

خواهرزاده منم الان تو ۹ ماهه چند هفته پیش همین جوری بود رو روروعک ک میخواست راه بره اصن یه حالتی بود پاهاش فرض کن سینه پاهاش کلا رو به داخل تا میشد ...دکتر بردیم گفت کف پاش صافه بخاطر همونه الان خداروشکر داره بهتر میشه ...

حتی دکتر گفت تا ۱۰ ماهگی بچه راه نیوفته خیلی هم بهتره بخاطر اینکه به پاهاش فشار نمیاد و بعدا پرانتزی نمیشع پاش

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍
نه میگه کامل کف پاشو نمیذاره زمین 

اها مرسی عزیزم 

اسی من پسر خالم اوایل رو  انگشتاش راه می رفت می تونی با پزشکش هم مشورت کنی ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه  هر بچه ی سیر رشدش فرق داره یه سری چهار دست و پا میرن یه سری نمیرن یکدفه راه می افتن

چون من خودمم تا پزشک نگه خیالم راحت نمیشه درکت میکنم به پزشکش بگو خیالت راحت بشه

اخه با جاریم بچه مون هم سنن اون صاف وا میسته رو پا 

عزیزم شما به عنوان یه مادر آگاه نباید از الان بچه ات رو با کسی مقایسه کنی ،ممکنه حتی اون بچه سه ماه زودتر راه بیوفته ،کلا بچه ها با هم متفاوتن من بچه دیدم هجده ماهگی راه افتاده،هیچ مشکلی هم نداشت الآنم بزرگ شده سالمه میترسید تنها راه بره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞