کیک فوری گیلاس آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه مواد اولیه : برای 4 نفر گیلاس (بدون هسته) 2.5 فنجان کره 1 ق چ تخم مرغ 6 عدد شکر 1/3 فنجان + ۱ ق غ شیر ۱ و 1/4 فنجان عصاره وانیل (یا 1/4 ق چ پودر وانیل) 2 ق چ آب گیلاس (یا آلبالو یا هر آبمیوه دیگر) 1 ق غ آرد 3/4فنجان طرزتهیه : کف ظرف رو با کره چرب می کنیم و نصف گیلاس ها رو میچینیم: بقیه مواد به جز آرد رو در مخلوط کن خوب مخلوط می کنیم: آرد رو در مخلوط کن ریخته ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم. خمیر آماده شده رو روی گیلاسها ریخته و بقیه گیلاسها رو روی اون می ریزیم: در فر با حرارت ۳۵۰درجه فارنهایت به مدت حدود ۴۰ دقیقه می پزیم.
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید