من از امروز عصر معدم به طور وحشتناک درد میکنه بطوریکه کم مونده از دردش گریه کنم خیلی وحشتناکه یدونه قرص لیبراکیم خوردم فرق نکرد یکم بعدش عسل خوردم فرقی نکرد بعد عرق نعنا خوردم باز فرقی نمرد حتی نوشابه مشکی هم خوردم بازم فرقی نکرد دردش اونقده که عرق کردم از درد چیکار کنم خوب شم لطفا راهنماییم کنین خیلی به کمکتون نیاز دارم
درد زیاد که با استراحت و درمان خانگی متوقف نشه باید بررسی بشه عزیز
دوراز جونت
ممکنه اپاندیس باشه یا یه کیست که داره میترکه بهتره بری بیمارستان
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه خورده نون خشک بخور.هیچی مایعات و میوه فعلا نخور.غذا ابکی و سرد نخور
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊
درد اپاندیس که ممکنه حتی پایین شکم نزنه به کمر بزنه دردش
چرا از صبح نرفتی الان سخته بری دکتر و بیمارستان
یکم گرم کن شکمت رو ببین بهتر نمیشی
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بابا یه خورده صبر کن سریع که اثر نمیکنه.فقط چیزه دیگه فعلا نخور
از عصر اینجوری شدم گفتم دارو اینا میخورم خوب میشه اصلا اثر نمیکنه معدم از درد داره میترکه
من اینجوری بودم با دارو و این کارهایی که گفتم تو یکماه کامل درمان شدم.جوری بود از درد به خودم میپیچیدم و زجه میزدم