2777
2789

هرکس خواستگاراش بی دلیل بهم بخوره و مکررا این اتفاق براش بیفته بطرز غیر منطقی و یا خواستگار براش میاد دختر خانم بشدت حالت بدی بهش دست میده و خوشش نمیاد از ازدواج با هر خواستگاری که داره و یا کلا هیچکس ازش خواستگاری نمیکنه مطمئنا یا جن عاشق داره یا جادو

البته اینم بگم اگه آدمی هستی که در اجتماع نیستی مطمئنا خواستگاراتم کمتره سوای بحث ماورایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه این منم بخدا  حالا چیکار کنم

بآید قرآن درمانی کنید 

ینی برید پیش راقی شرعی براتون قرآن بخونه بالا سرتون تا از بدنت بکشه بیرون

البته زمان‌بر هست و با یه جلسه دو جلسه بیرون نمیاد

این دعاها و جادوهایی که میگیرن کلا بار منفی داره ممکنه همیشه مریض باشن و بی حال

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
میترسم از این کارا 

دقیقا تاپیکاتو خوندم یاد خودم افتادم تاپیک های قبلم بخونی متوجه میشی 

حسابی زخمی شدم با این تفاوت باید جلو ملت تظاهر کنم خیلی خوشم همین ماسک منو از درون منفجر کرده که همه چی میریزم تو خودم منم زنبرادرم خواستگارامو میپرونه

دیگه من برام مهم نیست دیگه از چیزی نمی‌ترسم میخوام انجامش بدم ازین که وضعیتمون بدتر نمیشه 

همش با قرآنه 

همین الان اگه به راقی دسترسی نداری تو نت بنویس دانلود رقیه شرعیه قوی برای اخراج جن 

هفته ای سه بار گوش بده در حالیکه چشماتو بستی صداشم زیاد کردی ببین چه عکس العملی بدنت نشون میده

بدن من که تماما کبود میشه و این نشونه خوبیه چون اجنه دارن عذاب میکشن و شرایط مهیا میشه برا بیرون رفتنشون