2777
2789
عنوان

رژیم.بیااااین

181 بازدید | 39 پست

خانما میخام از فردا شروع کنم به رژیم قدم۱۷۰

وزنم۸۸میخام بدونم که

۱۲۰۰بخورم کافیه؟بدنم استپ نکنه؟چقد طول میکشه ک برسم ب ۷۰کسی تجربه داره کمکم کنه؟؟

ممنون از وقتی ک میزارین❤️💋

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن × ۲۰ = کالری مجاز هرروز + ۲ روز در هفته فست ۵۰۰ تایی

فست سخته بیحال میشم

💛گروه زرد💛لاغری با بامداد خمار.                                         وزن فعلی۹۰.    وزن هدف۷۰.     قد۱۷۴.     شروع:۱۶آذر۱۴۰۱
کم خوری نتیجش بهترنیست تاکالری شماری؟ من باکم خوری نتیجه گرفتم

نمیدونم چقدر بخورم اخهه چقد کم کردی توی چ مدت

کم خوری نتیجش بهترنیست تاکالری شماری؟ من باکم خوری نتیجه گرفتم

نمیدونم چقدر بخورم اخهه چقد کم کردی توی چ مدت؟

سلام من خیلی رژیم گرفتم همه جوره هم گرفتم .ولی پارسال همین موقع ها شروع کردم به وزن کم کردن.ده کیلو اضافه داشتم .من سرکار هم میرفتم .تصمیم جدی گرفتم .اول همه چی می‌خوردم ولی کم .شیرینی خرما میخورم که ضعف نکنم .چربی هم داخل غذا استفاده میکردم .خلاصه صبح ها تا سرکارم پیاده میرفتم .بعد یک روز در میان باشگاه میرفتم یک ساعت .خلاصه تا عید دوازده کیلو کم کردم .صورتم هم چون همه چی خوردم خراب نشدان شاللع موفق باشی

نمیدونم چقدر بخورم اخهه چقد کم کردی توی چ مدت

۶۴ بودم الان ۵۲ هستم

تقریبا از برج ۳تاالان

الان دیگه رژیم نیستم همه چی میخورم ولی خیلی کم یعنی اشتهام خیلی خیلی کم شده بخامم نمیتونم بخورم

سلام من خیلی رژیم گرفتم همه جوره هم گرفتم .ولی پارسال همین موقع ها شروع کردم به وزن کم کردن.ده کیلو ...

چقدر خوب مرسی عزیزم

هیچ چیزی حذف نکردی؟

چه متفاوت از جمعه شروع می‌کنی  همه میگن از شنبه😂

😂😂باور کن دیگ خسته شدم از چاقی

ببین بشمار مثلاً امروز دوازده قاشق برنج بخور .سه تا قاشق خورشت .بعد از فردا روزی ی قاشق کم کن تا برس ...

هیچ چیزی حذف نکردی؟