fatimaaah مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3120 عنوان سریال بازا 227 بازدید | 36 پست بین این سه تا سریال کدوم رو بیشتر دوست داشتین تعریف این سه تا رو شنیدم money heistVikingsPeaky blinders 1401/08/19 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sasar81 عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 9559 وایکینگ هارو دیدم فقط، عاشقش شدم. پیکی بلایندرز فقط قسمت اولشو دیدم به نظرم قشنگ میومد شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
fatimaaah مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3120 وایکینگ هارو دیدم فقط، عاشقش شدم. پیکی بلایندرز فقط قسمت اولشو دیدم به نظرم قشنگ میومد منم تعریف وایکینگ رو خیلی شنیدمگیم اف ترونز خیلی تعریف کزده بودن ۴ قسمت دیدم خوشم نیومد یکی از دوستان گفت بجاش وایکینگ رو ببین آخرش بد تموم میشع؟
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11536 وایکینگز عالیه ، بی نظیر ، عاشق راگنار لاتبروک هستم😍پیکی بلایندرز هم عالیه، نمیتونی کنار بذاریش😍 اما با money heist بیشتر از ۸ قسمت نتونستم ادامه بدم، خیلیا دوست دارن ، اما من اصلا، یه جورایی انگار داستان هندی بود 😁 خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
fatimaaah مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3120 وایکینگز عالیه ، بی نظیر ، عاشق راگنار لاتبروک هستم😍 پیکی بلایندرز هم عالیه، نمیتونی کنار بذاریش😍 ... الان بین وایکینگ و پیکی کدوم رو میگی اول ببینم باتوجه به اینکه سریال های مثل واکینگگ دد و لاست خوشم می اومد مانی رو من یه ذره دیدم زبونشون نمیدونم کجایی بود گفتم این چیه بابا بعد دوستم گفت حتما ببین منم شنیده بودم کمی هندی بازیع
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 11536 الان بین وایکینگ و پیکی کدوم رو میگی اول ببینم باتوجه به اینکه سریال های مثل واکینگگ دد و لاست خوشم ... به نطرم اول وایکینگز رو ببین ، واقعا عالیع، کیف میکنی خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
mahya75 عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 6239 منم تعریف وایکینگ رو خیلی شنیدم گیم اف ترونز خیلی تعریف کزده بودن ۴ قسمت دیدم خوشم نیومد یکی از دوس ... وایکینگ عاااالیه اگر همون ک من میگم و بگیرگنار و لاگرتا زن و شوهرن روستا نشینن بعدا بزرگ میشن
bestmakeup عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 1521 فقط وایکینگز، حواست باشه تموم شد افسردگی نگیری. و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.
fatimaaah مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3120 به نطرم اول وایکینگز رو ببین ، واقعا عالیع، کیف میکنی حتما اتفاقا دانلود دارمش مرسی دوستم
fatimaaah مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3120 وایکینگ عاااالیه اگر همون ک من میگم و بگی رگنار و لاگرتا زن و شوهرن روستا نشینن بعدا بزرگ می ... اره همون رگنار شخصیت اصلی رو اسمش رو میدونم همینه مرسی دوستم
fatimaaah مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 3120 فقط وایکینگز، حواست باشه تموم شد افسردگی نگیری. وآقا من بعد سریال های روست داشتنیم تا چند وقت دنبال یه سریال مثل قبلی می گردم خیلی بده