2777
2789
عنوان

لعنت به مدرسه

345 بازدید | 7 پست

پسرم تو یماه گذشته ۳بار تب کرده مریض شده بچه های شما هم زود به زود مریض میشن یا پسر منم اینجوریه فقط؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پسر منم همینه دیروز رفتم مدرسه گفتم دیگه نمیفرستمش توی خونه بهش یاد میدم فقط موقع امتحان میارمش کلاس اوله

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

پسر منم رفته پیش دبستانی

از ۱۶ مهر تا ۱۶ ابان دوبار تب کرد تبی که ۷ روز پایین نمی اومد 

.. دخترم هم ازون گرفت گوشش عفونت کرده الان چرک میاد از گوشش بیرون اونم ۷ روزه تب داره از زندگی سیر شدم

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

دختر منم یبار اولای مهر گرفت آورد ماهم ازش گرفتیم دوهفته طول کشید تا تموم شه مقاومت خاصیم رو دکتر رفتن داره متاسفانه داروشونم با بدبختی گیر اوردیم مخصوصا برا پسرمو

الانم سه هفته س آنفولانزا گرفت اورد باز منو داداششم گرفتیم خوبم نشدیم کامل خودشم هنوز بینیش کیپه شبا سخت میخوابه

پسرمم لوزه هاش بزرگه بزرگترشد باید عمل شه 

گرفتاریم بخدا از مدرسه

والا پسر منم همینه دیروز رفتم مدرسه گفتم دیگه نمیفرستمش توی خونه بهش یاد میدم فقط موقع امتحان میارمش ...

کلاس اول تو خونه سخته

لامصب تو مدرسه یادگیریشون بهتره

پسر منم پیش دبستانی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....