2777
2789
عنوان

هایفو

| مشاهده متن کامل بحث + 15953 بازدید | 39 پست
من سه هفته پیش انجام دادم وبنظرم چرترین کار ممکن وشما انجام دادی چندشد هزینه ش؟

نه من تاحالا انجام ندادم.. گفتم قبلش یه مشورت بگیرم اینجا ببینم کسی انجام داده.. راضی بوده یا نه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

خواهش میکنم زیبا مامان من دو میلیون حدودا هزینه کرد مرداد ماه که هنوزم تاثیری حس نکرده فوتونا ولی ...

چشمات زیباست عزیزم... این فوتونا چی هست بعد🤔

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو سه چهار تومن هستش. یسری جاها پایین ترم میزنن. .کلا قیمت ثابتی نداره. تاثیرش 90 تا 120 روز بعد نشو ...

مرسی ازت

من سه چهار سال پیش رفتم

اونموقع مستقیم میرفتیم همونجا وقت میدادن. تو دایرکت پرسیدم گفت حضوری بیاین. رفتم همونجا و حدودا یک ساعت بعدش هم نوبتم شد.

من یهو خیلی لاغر شدم و صورتم خط افتاد. خط غم، یا همون خطوط اطراف لب. بخاطر همین رفتم

چون یه لایه نازک از پوست رو برمیداره، باید هر روز هر یک الی دو ساعت مرطوب کننده و آبرسان و ترمیم کننده بزنی، باید تو خونه هم ضد آفتاب بزنی و ماسک، حتما ضد آفتاب باید حتی تو خونه هم هر دو ساعت یک بار تمدید بشه. پوسته ریزی به مرور شروع میشه، حدود پنج شش روز بعدش، پوستت خشک میشه اوایل بخاطر همین باید مراقب باشی. بیرون حتما عینک دودی باید بزنی.

ولی بعدش عاااااالی بود. خطوط دور لب من چون هنوز طولانی مدت نشده بود کاملا برطرف شد

کلاژن سازی پوست رو هم تحریک میکنه و بعد حدود یک ماه تاثیرات سفت شدن پوستم کاملا مشهود شد. خلاصه با وجود مراقبت‌های بعدش خیلی راضی هستم که انجامش دادم.

الان فکر کنم یه دستگاه جدیدتر هم آوردن

من سه چهار سال پیش رفتم اونموقع مستقیم میرفتیم همونجا وقت میدادن. تو دایرکت پرسیدم گفت حضوری بیاین. ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم.. این دستگاه جدید چیه؟؟ منکه خیلی وقته کاری برای پوستم انجام ندادم.. چکاری خوبه.. بوتاکس یا هایفو...یا کارای دیگه به نظرت.. چون دوس دارم یه تغییری کنم

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم.. این دستگاه جدید چیه؟؟ منکه خیلی وقته کاری برای پوستم انجام ندادم.. چ ...

عزیزم تو پیجش زده دستگاه جدید کندلا فرکشنال. نمیدونم چه فرقی با فوتونا داره و کدوم بهتره؟

باید بری مشاوره بگیری. من اون زمان که رفتم یه خانمی به نام خانم اکبری کار جوانسازی پوستم رو انجام داد. دستگاه تنظیمات زیادی داره، مهمه ترتیب مراحل و اینکه با چه شدتی و چجوری انجام بده، خیلی نتیجه بخش بود. اونجا که تو نوبت بودم میدیدم میومدن میگفتن میخوایم خانم اکبری انجام بدن. متوجه شدم کار ایشون خیلی خوبه و یه اپراتور دیگه که اسمش یادم نیست. نمیدونم هنوزم اونجا کار میکنن یا نه ولی اگر بودن با ایشون کارت رو انجام بده. گرچه بعیده اینهمه مدت بمونن.

خب هایفو و لیزر روش های غیرتهاجمی هستن. بوتاکس و تزریق ژل روش‌های تهاجمی هستن. بستگی داره پوستت تو چه حالتی باشه و چی نیاز داشته باشی.

من خودم به شدت مخالف تزریق بودم اما کارهای دکتر جعفریه رو که دیدم خیلی زیبا و طبیعی بود. تو اینستا سرچ کن دکتر جعفریه کارهاش رو ببین. برای آخر آذر وقت گرفتم. انقدر طبیعی کار میکنه که اصلا کسی متوجه نمیشه و صورت مصنوعی نمیشه اصلا. بوتاکس هم میزنن.

کلا موافق تغییرات نچرال هستم.

عزیزم تو پیجش زده دستگاه جدید کندلا فرکشنال. نمیدونم چه فرقی با فوتونا داره و کدوم بهتره؟ باید بری ...

مرسی گلم🌹

من سه چهار سال پیش رفتم اونموقع مستقیم میرفتیم همونجا وقت میدادن. تو دایرکت پرسیدم گفت حضوری بیاین. ...

سلام عزیزم شما کلینیک عرفان انجام دادین من می خوام هایفو کنم خیلی استرس دارم می ترسم هزینم حیف بشه نتیجه نده

سلام عزیزم شما کلینیک عرفان انجام دادین من می خوام هایفو کنم خیلی استرس دارم می ترسم هزینم حیف بشه ن ...

مامانم عرفان هایکو کردن من تاثیری حس نکردم

خودم هایفو انجام ندادم، من لیزر فتونا بیمارستان رازی رفتم

سلام عزیزم شما کلینیک عرفان انجام دادین من می خوام هایفو کنم خیلی استرس دارم می ترسم هزینم حیف بشه ن ...

عزیزم جایی برو که دستگاه دابلو گلد پریمیوم ۲۰۲۲ داشته باشن و کره ای باشه چینی زیاد تاثیری نداره

هایفو من میرم قبلا سه بعدی،گلد میرفتم خیلی خوب،بود الان ده بعدی،گلد آوردن. بی نظیره من کلینیک لیانا ...

راضی هستید.. هزینش چقدرشد واینکه آدرسش کجاست؟؟