2777
2789
عنوان

دل خوش کنم یا چی؟

138 بازدید | 12 پست

من از چند روز مونده به پریودی لکه بینی و خونریزی دارم تا الان. چنتایی بی بی چک زدم همون اول هاله انداخت و بعدش مثبت شد. سه شنبه رفتم دکتر آزمایش دادم مثبت بود تیتر 200. گفت شنبه دوباره بیا آزمایش و سونو واژینال. تو این مدت درد هم نداشتم. علائم بارداری هم کم و بیش دارم. حستون چیه؟ خوشبین باشم یا نه؟ 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

انشالله که خیره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو واژینال نده خطر سقط داره  مثبته مبارکه سونو شکمی بده ابدا اجازه سونو واژینال نده ب خصو ...

واقعا؟ چرا؟ نوبتم گرفتم هزینشم پرداخت کردم 

گلم هزینه برگردونن بهت سونو شکمی بده  خطر سقط داره معاینه و سونو واژینال حتی سه ماهه اول با احت ...

آهان نمیدونم والا چیکار کنم خیلی سردرگم. حالا شنبه اول میرم آزمایش میدم اگه بتا نرمال بود شاید نرم 

من حتی سونو 7 8 هفته برای قلب واژینال بود.یکبارم قبلش. بچمم الان 4 سالشه نگران نباش دکتر میدونه باید چیکار کنه فقط چون لکه بینی داری حتما برو دکتر زنان باید پروژسترون مصرف کنی

من حتی سونو 7 8 هفته برای قلب واژینال بود.یکبارم قبلش. بچمم الان 4 سالشه نگران نباش دکتر میدونه باید ...

خدا حفظش کنه گلم شیاف روزی دوبار استفاده میکنم ولی انگار تاثیری نداره 

خدا حفظش کنه گلم شیاف روزی دوبار استفاده میکنم ولی انگار تاثیری نداره 

نگران نباش عزیزم ان شالله خوب میشه و بسلامتی بارداریتو طی میکنی. منم حدودا 5 هفته بودم لکه بینی شدید پیدا کردم یبار که یه لخته بزرگ اومد فکر کردم دیگه بچه بود رفت ولی با همین شیاف و اینا خوب شد استرس از همه چی بدتره. 

نگران نباش عزیزم ان شالله خوب میشه و بسلامتی بارداریتو طی میکنی. منم حدودا 5 هفته بودم لکه بینی شدید ...

خیلی ممنونم بابت دلگرمیت گلم