2777
2789
عنوان

سن ازدواج و دلیل ازدواج

395 بازدید | 27 پست

سلام خانوما. میشه بگید تو شرایط فعلی که واقعا ازدواج کردن سخت شده تا چه سنی خوبه که ازدواج کنیم. در واقع بهترین سن ازدواج هم برا دخترا و هم برا پسرا چه سنیه ؟ 

بعد اینکه میشه بگید اصلا چه دلیلی داره که ازدواج کنیم ؟ همون خونه پدری راحتیم والا

هروقت ب بلوغ فکری رسیدن و عشق واقعیشونو پیدا کردن

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا ما بگیم ۲۵ .....۲۵ سالگی میری شوهر میخری؟

خب باید پیش بیاد ولی تباید الکی خولستگار رد کنی

انسان به همدم احتیاج داره که بهترین مدر و مادر دنیا هم نمیتونن همدم باشن.از یه سنی به بعد وجود بچه هم تو خونه پدر و مادر آزاردهنده اس

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟

سلام. بستگی به شخصیت آدم‌ها، اولویت ها و ارزش هاشون داره. و مهم‌ترین فاکتور رسیدن به بلوغ عاطفی، شخصیتی و مالی هست. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

ازدواج از نظر من اشتباه محضه.البته بستگی به شرایط خود آدم داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

هروقت احساس کردی ازدواج کردن از ازدواج نکردن بهتره یعنی وقتشه و دلیلش هم تو خودشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه خب نگفتم که شوهر میخرم:) . ولی خب پیش هم نیماد ..

خب دیگه اون قسمته

از نظر من زندگی هیچ کس با کس دیگه قابل مقایسع نیست

من خودم ۲۲ ازدواج کردم.خوب بود ولی واسه هیچ کس نمیتونم نسخه بپیچم.یکی سی سالگی ازدواج میکنه اونم راضیع

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟