2777
2789

سلام خانوما هفته اینده یه مراسم سالگرد ختم یه بنده خدایی دعوتیم که خودمم شخصا زنگ زدن دعوت کردن، باید برم انگار

حالا واقعا موندم چی بپوشم😕

خیلی وقته مراسمی نرفتم

داخل یه تالار خیلی بزرگ و مجلل هم برگزار میشه و مهموناشون همگی از خانواده های ثروتمندن که شاید لباسای عادی من خیلی دربرابرشون ساده و ارزونن💔

برای همین باید یه پوشش معقول داشته باشم که زشت نباشه ، مبخوام یچیز خوب بگیرم

بنظرتون برای یه دختر 18-19 ساله مجرد چجور تیپی خوبه؟

و اینکه مشکی بپوشم بنظرتون؟

کفش اسپرت باشه یا مجلسی؟

اگه مدلم دارید بفرستید لطفا

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

کت و شلوار مشکی یا اورآل مشکی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ موقعیت سختی🥲

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اخه مختلطه عزیزم

کتو شلوار که خوبه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

کت شلوار مشکی و کفش اسپرت

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
این بحث چی بپوشم برای ما خانوم ها خیلی مهم

دقیقا😂

راستش من اصلا تا الان مراسم ختم هم نرفتم اولین باره کلا گیج و منگم😂

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
😂😂تازه کلیم پسرجوون همسن خودم دارن زشته من ساده باشم 😂

اتفاقا ساده بودن جایی که همه‌میخان مجلل باشن باعث میشه تو تو خیلی تو چشم باشی چون متفاوت دیده میشی 

شیک و باکلاس برو ولی ساده 

من خودم واسه همچی‌مراسمی یه شلوار دمپا زغالی دارم با تی شرت مشکیو شال مشکی ساده ولی مجلسی  ، یه کت یشمی هم‌روش با کفش یشمی 

خیلی با کلاس و شیکه 

.