2777
2789
عنوان

گم شدن لباسام

295 بازدید | 10 پست

من طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکردم قبلا بعد سه ماه سر جریاناتی رفتم قهر خونه مادرم حدود یک ماه، بعد یک ماه ک شوهرم خونه جدا گرف اومدیم مستاجری، خود‌ش تنهایی وسایلو آورد چون من باهاشون قهر بودم اونجا نرفتم، گف کلیه وسایلو آورده، دو جین لباس زیر داشتم با ی شومیز ک هر چی میگردم نیست اینجا دو خوابی کمد لباس و اینا همه تو ی اتاقه اون ی اتاق چیزی نیس ک بخوام بگردم ولی چنبار گشتم نیس وقتی یچیزی گم میکنم خیلی میریزم بهم چیکار کنم

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو پیش دعا نویس فک کنم بهت بگه چیکار شده

مشکل اینه اصلا نمیدونم دعا نویس کجا داره

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
من میشناسم نمیدونم بگم یا نه

بگین

چه دعا نویسی؟! این چیزای چرکولوکو تو زندگیتون نیارید .دعا هرچی لازمه تو مفاتیح هست .

اینارم خانواده شوهرت خوششون اومده برداشتن .همین 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چه دعا نویسی؟! این چیزای چرکولوکو تو زندگیتون نیارید .دعا هرچی لازمه تو مفاتیح هست . اینارم خانواده ...

خاک تو سرشون

برو پیش دعا نویس فک کنم بهت بگه چیکار شده

در خواست دادم