2777
2789
عنوان

لاغری😣

105 بازدید | 11 پست

3ماه دیگه عروسی خواهرمه میخام تا ۳ ماه دیگه  زود لاغر شم بنظرتون چیکار کنیم ؟هر راه کاری دارین بگین واقعا دیگه خسته شدم از چاقی 😣😔💔

۶۵ کیلوام

۵۵ هم قدمه😣😖

بیا تایپیک مانکن 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشم استعداد ندارم اصلا 

سیب زمینی سرخ کن آب‌پز ‌ن شکلاتی شیرینی   کره خامه برنج اینا چاق کننده سعی کن یکم بیشتر ازغذاهای معمولت بخوری اگه یه کفگیر بکن یه کفگیر نیم کم کم بدنت وزن میگیره

w𝑀💌w𝑀:

سلام دوستان تازه وارد خوش اومدید

🌹💐🌹💐🌹💐

شروع دوره😍😍  22آبان ماه

سم زدایی و لاغری ما  ✅✅

شامل :

1- برنامه غذایی روزانه ما 0⃣3️⃣روز ه 👌

دوره شامل :

0⃣3️⃣روز رژیم +

5️⃣روز استراحت است

هزینه ی یک دوره 0⃣3⃣روزه فقط 0⃣5️⃣ هزارتومن 🌷

بدون دارو

❌❌

دمنوش تبلیغاتی❌

همراه با ورزش ✔️

برنامه برای همه یکسان است به جزروزهای شوک وپاکسازی✅

ولی نتیجه گیری ها متفاوت

اینجا لاغری با سالمخوریه

بدون دارو ❌❌

دمنوش تبلیغاتی ❌

کار ما به این صورت .0⃣3⃣

روزبرنامه غذای ی سه وعده اصلی ومیان وعده ها همراه باتمامی نکات وجزئیات ، ارائه میشود وبعد از اتمام دوره0⃣3️⃣روزه 5️⃣روز استراحت دارید و بدون برنامه هست  .

بااین برنامه افراد مختلف بین 6️⃣تا 8️⃣کیلوگرم کاهش وزن داشتند و وزن کم کردن هرشخص بادیگری فرق میکند . ضمن اینکه کاهش سایز بسیار زیادی نیز به همراه خواهد داشت واین یک مزیت فوق العادست .  

👌👌👌👌

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

کاهش وزن به سن،جنسیت،تراکم استخوان،نسبت چربی به عضله،مشکلات هورمونی،مشکلات عصبی،طرز غذاخوردن قبل ازرژیم وانواع رژیمهای نادرست گذشته بستگی دارد

✅  برای شروع برنامه وحضور در گروه لازم است  که ثبت نام کنید ✅

هزینه ی یک دوره 0⃣3⃣روزه

فقط 0⃣5⃣ هزار تومان🌷

شیوه کار به این صورت است که هرشب برنامه غذایی دوروزبعد گذاشته خواهد شد

📣📣📣📣📣📣📣

ضمنا شرط سنی برای دریافت واجرای این رژیم نداریم اما ترجیحا افراد بالای12سال  و زیر60سال  مجاز هستند بازهم به توانایی بدنی هرکس مربوط میشود

📣📣📣📣📣

شاد،سلامت و خوش اندام باشید🙏🙏🙏🙏

دوستان عزیزی که تمایل دارند در این دوره رژیم شرکت کنند فقط تا فردا فرصت دارند ثبت نام کنند 🌸 🙏

22 آبان ماه شروع دوره ی جدیدهست.20 آبان ماه ثبت نامی هارو میبرم گروه.

ثبت نامتون روبرای روزهای آخر نذارید 🌷

ایتا پیام بدید ‌درخدمتم 🌷🌷https://eitaa.com/joinchat/120914121C860e42f84a

22 آبان ماه شروع عالی داریم          جانمونید بااراده ها 💪💪💪💪

دوستان عزیز که تمایل دارید در این دوره رژیم شرکت کنند فقط تا فردا فرصت دارند ثبت نام کنید

https://eitaa.com/joinchat/120914121C860e42f84a