ببعی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10171 عنوان ضدآفتاب فیس دوکس دارید آیا؟🤔🤔 1949 بازدید | 6 پست پوشش خوبی داره؟باعث جوش نمیشه؟اگه براتون مقدوره یه عکس ازش روی پوست بذارید🙏🏻🏵 برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱 1401/08/19 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_رویایی۹۷ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 171 بدون رنگ شو داشتم بدون چربی نه جوش نمیزدمالان سینره رنگ بژ طبیعی شو دارم ببین انقدررر پوشش عالیه که مثل یه کرم پودر میمونه و انقدر طبیعیه از کرم پودرم بهتره جوش و لک و کاور میکنه چربم نیس
ببعی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10171 بدون رنگ شو داشتم بدون چربی نه جوش نمیزدم الان سینره رنگ بژ طبیعی شو دارم ببین انقدررر پوشش عالیه ک ... من رنگیشو میخوام،واقعا سینره خوبه؟من همش حس میکردم خوب نیست برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
عروس_رویایی۹۷ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 171 من رنگیشو میخوام،واقعا سینره خوبه؟من همش حس میکردم خوب نیست من با اینکه پوستم سفیده بژ طبیعی یکم تیره تر از پوستم اما هم خودم هم هرکی رنگ شو دیده گفته خیلی شیک و طبیعیهمنم فکر میکردم خوب نیست اینم مجبوری خریدماول از داروخونه یه چیزی خریدم خواستم پسش بدم نگرفت منم این ضدافتابو بجاش برداشتم
ببعی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10171 من با اینکه پوستم سفیده بژ طبیعی یکم تیره تر از پوستم اما هم خودم هم هرکی رنگ شو دیده گفته خیلی شیک ... تست میکنم عزیزم،مرسی از راهنماییت. برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
ببعی۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 10171 مال من اینه دقیق نمیدونم بژ روشن میشه یا طبیعی 🙏🏻🌺 برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱