2777
2789
عنوان

یه کمک مفید بهم‌کنین؟

75 بازدید | 6 پست

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان خیلی کم‌محلی میکنه واصلا نگاه مستقیم نمیکنههه ..حالم گرفتست..من واقعا نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترازشمام چون مستقیم حرف نمیزد و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ویه جورایی متاسفانه عاشقش شدم ...خیلی حالم بده ..خیلی سختمه الان بارفتارای عادی وبی تفاوتش اذیت میشم..شما بودین چجوری تو محیط محیط‌کار رفتارمیکردین؟؟؟؟؟منم نگاهش نمیکنم ولی فک میکنم تازه حس‌مسکنه دوستش داشتم ک مثه خودش رفتارمیکنم ...ب کمکتون نیاز دارم

چاره ای نیست باید مثل همیشه رفتار کنی  

قبلا نگاه میکردم ب چهرش حتی چشمامون باهم خیلی تلاقی داشت ولی الان کم محلی میکنه من خیلی سختمه.لعنت ب سنم ک بیشتر بودنش باعث شد عشقو ازدست بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا نگاه میکردم ب چهرش حتی چشمامون باهم خیلی تلاقی داشت ولی الان کم محلی میکنه من خیلی سختمه.لعنت ب ...

عزیزم چند سال اختلاف دارید مگه 

اقا چن سالشون و شما چند سالتونه 

بعد تو این دوره زمونه دوسه سال مشکلی نیست 

خودتواذیت نکن عزیزم  انشالله بهترین عشق قسمتتت بشه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
عزیزم چند سال اختلاف دارید مگه  اقا چن سالشون و شما چند سالتونه  بعد تو این دوره زمونه د ...

متاسفاته ۸ سال...طوری نیست دلم شکست ولی چرا اینقدر بی تفاوت رفتارمیکنه لااقل عادی برخورد کنه 

متاسفاته ۸ سال...طوری نیست دلم شکست ولی چرا اینقدر بی تفاوت رفتارمیکنه لااقل عادی برخورد کنه 

عزیزم خب بالاخره ایشونم علاقه مند شده بودن و صددرصد به چهرتون هم این اختلاف سنی نمیخورده اون بنده خدا هم شوک شده 

حتما ایشونم بلاخره برنامه هایی داشتن برا خودشون

شما هم اص۰لا واکنشی نشون نده بی تفاوت کامل خودش رفتارش درست میشه میدونم سخته ولی شما هم بهش فکر نکن 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
عزیزم خب بالاخره ایشونم علاقه مند شده بودن و صددرصد به چهرتون هم این اختلاف سنی نمیخورده اون بنده خد ...

بله مشخصه خیلی جا خوردن ..اون همکارم ک خیلی خبربره بهش گفته ...الان خیلی سرد شده..من خیلی سختمه کاش لااقل بباد جلو بهم بگه ی چیزی..بافرار کردن بیشتر اذیتم