2777
2789
عنوان

برداشت شما از این جمله چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 49 پست
خب واضحه...مذهبی نیست یعنی نه رومی نه زنگی به یه چیزاییش معتقده به یه چیزاییش نه... و به این که هست ...

اهان 💙

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مذهب هر کسی فرق داره.منم مذهبی نیستم اون مذهبی که بقیه دارن رو من ندارم.اما مذهب خودم رو دارم و قواعد و چارچوب خودم رو دارم.منظورش به نظرم اینه.

اون مذهب عموم مردم رو نداره مذهب خاص خودش رو داره.مذهب هم یعنی دین،،دین هم یعنی راه و روش.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

این چی بود 😐😐هر چقد میخونم متوجه نمیشم چی میگه فک کنم منطورش اینه که به سری چهارچوب و قواعد برای خودش داره ولی مرهبی نیست ک به همه چی گیر بده و کلا ادمی باشه که خیلی همه چیو سریع دینی و شرعی کنه

ینی چجوری

ببین دوست دارم ادمای مذهبی رو 

خودمم علاقه دارم بهشون اما از نظر رفتاری خیلی سفت و سخت نیستم مثلا نماز و حجاب و اینا 

مثلا یوقتایی قران میخونم یا جلسات مذهبی شرکت میکنم اما خب از نظر تیپ و اینام مانتویی و با آرایش و به روزم 

❌️ لایک نزن ❌️
تو مایه های جمله خورشید پشتش به ماس هستش

من همینم نفهمیدم خخخخ

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

هیچی جمله ی متناقض و بی معنی .انگار مذهبی بودن جرمه .ولی میگه نیست اما براش با ارزشه ..درگیر تضاده انگار

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ببین دوست دارم ادمای مذهبی رو  خودمم علاقه دارم بهشون اما از نظر رفتاری خیلی سفت و سخت نیستم م ...

اهان دقیقا همینه 

چقد کاربریت قدیمیه رمزش چطور هنوز یادته؟؟😃

حافظه من کلا بدک نیست عزیز بگذریم که الان به واسطه گوشی حافظه ام ضعیف شده ولی بازم هنوز خوب کار میکنه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊