تاحالا شده شدیدا حس کنید دارید حیف میشید و لیاقتتون خیلی بیشتره ، چه توی رابطه چه تو درس چه تو شغل چه توی روابط با ادما ،. حس کنید اونجا جای شما نیست یا شما باید خیلی بهتراشو داشته باشید ، نه صرفا فقط از روی حس انگیزه و اینا ، منظورم اینه که واقعاشغلی داشته باشید یا با کسی تو رابطه باشید ک حس کنید در سطح شما نیست یا توی هر مسئله ی دیگه ای !!چرا و چیکار کردین؟!
اره با یه نفر بودم که نه لیاقتم رو داشت و نه اجازه میداد من کاری کنم،تصمیم گرفتم ترکش کنم ،الان باکسی ازدواج کردم که عاشقمه و پشتمه،خیلی حمایتم میکنه و الان بخاطر حمایت های اون و البته تلاش خودم استخدامم و دارم لیسانس میگیرم
فک کن اشتباه میکنه اعتراضمیکنم به جای اینکه از دلم دربیاره فحش میده
این حس و تجربه کردم ، البته مجردم من ولی اینکه به یکی اعتراض کنی و گوش نده ادمو خسته میکنه به یه جایی میرسونه که دیگه بیخیال میشی اون ادمم از چشت میوفته
میشه بدونم مثلا چیکار میکرد و چجوری رفتار میکرد ادم قبلی ؟!چون منم این حسو دارم با یکی
برام وقت نداشت،پنهون کاری میکرد،من سپربلا بودم براش،به خواسته هام توجه نمیکرد و هرکاری ک خودش میخواست انجام میشد،حتی نمیتونستم حرف بزنم و نظر خودمو داشته باشم که مثلا من الان دلم نمیخاد بیام بیرون یا نمیخام کاریو انجام بدم ،