2777
2789
عنوان

تا حالا شده …!!

136 بازدید | 17 پست

تاحالا شده شدیدا حس کنید دارید حیف میشید و لیاقتتون خیلی بیشتره ، چه توی رابطه چه تو درس چه تو شغل چه توی روابط با ادما ،. حس کنید اونجا جای شما نیست یا شما باید خیلی بهتراشو داشته باشید ، نه صرفا فقط از روی حس انگیزه و اینا ، منظورم اینه که واقعاشغلی داشته باشید یا با کسی تو رابطه باشید ک حس کنید در سطح شما نیست یا توی هر مسئله ی دیگه ای !!چرا و چیکار کردین؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با یه نفر بودم که نه لیاقتم رو داشت و نه اجازه میداد من کاری کنم،تصمیم گرفتم ترکش کنم ،الان باکسی ازدواج کردم که عاشقمه و پشتمه،خیلی حمایتم میکنه و الان بخاطر حمایت های اون و البته تلاش خودم استخدامم و دارم لیسانس میگیرم

فک کن اشتباه میکنه اعتراضمیکنم به جای اینکه از دلم دربیاره فحش میده

این حس و تجربه کردم ، البته مجردم من ولی اینکه به یکی اعتراض کنی و گوش نده ادمو خسته میکنه به یه جایی میرسونه که دیگه بیخیال میشی اون ادمم از چشت میوفته

اره با یه نفر بودم که نه لیاقتم رو داشت و نه اجازه میداد من کاری کنم،تصمیم گرفتم ترکش کنم ،الان باکس ...

میشه بدونم مثلا چیکار میکرد و چجوری رفتار میکرد ادم قبلی ؟!چون منم این حسو دارم با یکی

میشه بدونم مثلا چیکار میکرد و چجوری رفتار میکرد ادم قبلی ؟!چون منم این حسو دارم با یکی

برام وقت نداشت،پنهون کاری میکرد،من سپربلا بودم براش،به خواسته هام توجه نمیکرد و هرکاری ک خودش میخواست انجام میشد،حتی نمیتونستم حرف بزنم و نظر خودمو داشته باشم که مثلا من الان دلم نمیخاد بیام بیرون یا نمیخام کاریو انجام بدم ،