2777
2789

مامانم اینا از دیروز صبح زود رفتن ی شهر دیگه کار داشتن مامان بزرگمو آقاجونمم ک مسافرتن(حالا ک نیستن قدرشونو میدونم) دیروز ک تا ساعتای 7و8 شب تنها بودم یکیشون زنگ نزدن بگن اخه کوفتی مرگی زهرماری هیچی نمیخوای نترسی تنهایی میخوای یکی بیاد پیشت😐خبه حالا بهونه کنکور دارن دیشبم ک خونه ی خالم خوابیدم صبح زود برگشتم خونه باز 😐ی مسلمونی زنگ نمیزنه شاید م اصن خواستم یکیو بیارم خونه نباید زنگ بزنین شک کنین حتی😐ی خورده شک کنین ببینین اصن شاید تنها نباشم استغفرالله حس میکنم بس ک مظلومم هیچکی ب فکرم نیس😐گریم میاداا گریه😐

دختر همسایمونم ک 8 سالش بود آنفولانزا گرفت مرد بدبخت اهنگ مرتضی باب ک میگه هرکی دید داغ بچش خونش خرابه اینو گذاشتن و همش صدای گریه ی مامانش میاد دلم ریش شد اصن چار ساعتم بخاطر این اشک ریختم خبرم کنکور دارم

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑😑😑عجب شرایط بدی، کتاباتو بردار برو خونه خالت همونجا بمون تا بیان، به خالتم بگو فلانی کنار خونمون مرده من میترسم خونه تنها باشم، والا، خودت باید به فکر خودت باشی

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
بهت اعتماد دارن و فک میکنن بزرگ شدی نیاز نیس هرلحظه جویای حالت باشن بیخیال

این دیگه خدای بیخیالیه همش قیافه ی اون دختره میاد جلو چشمم ک صبا میرفت مدرسه اصلا ی جوری میشم بخدا 🥺😭

خدا دختر همسایتونو رحمت کنه ب خانوادش صبر بده خوشبحالش ک مرد کاش منم تو بچه گی میمردم موندم ک چی گناه بیشتر غصه بیشتر اخر همه ی ما مرگه خودتم بشین درستو بخون😑

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار
دختر همسایتون بخاطر آنفولانزااااا مرد!!!!!!!!!!!! چرا مگه دکتر نبردنش ای خداااا امروز مرده دختر همس ...

ن شنبه مرد 

چرا بردنشولی نفهمیدن وقتیم ک فهمیدن آی سیو خالی نشده ریه ی بچه کامل درگیر بوده ی روز قبل اینکه بمیره آی سی یو خالی میشه نصف شب بلند میشه همه ی دستگاها رو میکنه میگه مامانی دارم خفه میشم و تموم میکنه😭

خدا بیامرزتش اونکه رفت بهشت راحت شد ناراحت نباش براش، خونوادش عذاب میکشن، خدا خودش به خونوادش صبر بده و کمکشون کنه

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها