2777
2789
بتام صفر شد بازم امکان داره دفع نشده باشه 

پس یکم صبرکن،من چی بگم که با ی سقط ۴۰روز خونریزی لکه بینی داشتم هی دوسه روز لک بود هی خونریزی همه آزمایش و سونو هام خوب بود.همینه دیگه بعد سقط بذار هرچی هست دفع بشه و بیاد

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
پس یکم صبرکن،من چی بگم که با ی سقط ۴۰روز خونریزی لکه بینی داشتم هی دوسه روز لک بود هی خونریزی همه آز ...

نمیدونم بخدا دیگه خسته شدم .دوسال بود اقدام بودم برای نی نی باردار شدم خارج از رحم .حالا هم پریود شدم و پاک نمیشم موندم چکار کنم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخدا دیگه خسته شدم .دوسال بود اقدام بودم برای نی نی باردار شدم خارج از رحم .حالا هم پریود شد ...

منم مثل خودت منتظرم،اگه میتونی ی سونو بده خیالت راحت میشه،ولی درکل بعد سقط ی مقدار بهم ریختگی پیش میاد.لوله هات که چیزی نشد؟!چون خارج رحم خیلی بده

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
منم مثل خودت منتظرم،اگه میتونی ی سونو بده خیالت راحت میشه،ولی درکل بعد سقط ی مقدار بهم ریختگی پیش می ...

نه خدا رو شکر بتام صفر شد قبل از اینکه بدونم باردارم برای لکه بینی رفتم دکتربهم قرص دفامد ۱۰ داد که روز ۱۳ پریودی بخورم خودم بهش گفتم برام سونو بنویسه که تو سونو نشون داد خارج از رحم باردارم و قرص و نخوردم امروز روز ۱۳ پریودی هستم موندم بخورم یا نه 😭خدا کنه دفع شده باشه و تموم شه این لکه بینی .

شما دکتر رفتین برای لکه بینیتون ؟

نه خدا رو شکر بتام صفر شد قبل از اینکه بدونم باردارم برای لکه بینی رفتم دکتربهم قرص دفامد ۱۰ داد که ...

اهان،من اون موقع رفتم سونو دادم عادی بود بتاصفرشد.دیگه دکتر می‌گفت بعضیا اینجورین زیاد طول می‌کشه.باورت میشه با هیچ قرصی قطع نشدچقد مفنامیک خوردم آخر سر۴۰روز قطع شد.بااینکه بارداری معمولی بود خارج رحمی هم نبود.دفامد چطور قرصیه؟تاحالا نخوردم.برای لکه بینی نشاسته هم خوبه

اهان،من اون موقع رفتم سونو دادم عادی بود بتاصفرشد.دیگه دکتر می‌گفت بعضیا اینجورین زیاد طول می‌کشه.با ...

شنیدم نشاسته خوبه ولی استفاده نکردم .نمیدونم دکتر بهم داده ولی هنوز استفاده نکردم 

اولین پریودیتون چند روز طول کشید .پریود شدین؟

ببخشید عزیزم ،الان پیامتو دیدم، من حدود 10 روز طول کشید تا قطع شد، البته دکترم رفتم ،سونو گرافی و آزمایش دادم که علت بارداری خارج از رحم مشخص بشه، دکترم یه بسته قرص سیبل بهم داد که اون یک ماه رو پریود نشدم و بعد از قرص ها پریود شدم