nargessasheghkhoda مدیر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 عنوان حالم بده! 😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 45 پست آی یو آی انجام دادم دیروز آزمایش دادم بتام۹۸شد. دکتر گفت مثبته. امروز صبح بیدار شدم لک شدید بعدش خونریزی. با اینکه استراحت مطلقم😭😭😭 نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام 1401/08/19 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asenajoonaa عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2592 عزیزم ان شاالله خدابهت فرزندی سالم وصالح بده. من تجربه ای ندارم امیدت به خداباشه
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 یکی از اقوام ما ای وی اف انجام داد یهو خونریزی شدید میکرد دکتر گفته بود خون پشت کیسه جمع میشه خداروش ... خون یا لک؟؟ نمیدونی چند هفه اژ بود اینجوری بود. نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
گلمریمی عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 3814 خون یا لک؟؟ نمیدونی چند هفه اژ بود اینجوری بود. خون ریزی شدید بنده خدا از اول حاملگیش سختی کشید هفته اشو دقیق نمیدونم ولی اوایلش بود بعدشم که دهانه رحمشو دوختن براش خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 خون ریزی شدید بنده خدا از اول حاملگیش سختی کشید هفته اشو دقیق نمیدونم ولی اوایلش بود بعدشم که دهانه ... خدا از دهن بشنوه ان شالله منمبچمو از دست نداده باشم نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
گلمریمی عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 3814 شما حتما باید بری دکتر و براتون سونو انجام بده خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 شما حتما باید بری دکتر و براتون سونو انجام بده چون بتام هنوز۱۰۰۰نشده با سنو معلوم نمیشه. من۴روز مونده موعدم. هنوز خیییلی زوده. بعدش نمیخوام تکون بخورم نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
گلمریمی عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 3814 خدا از دهن بشنوه ان شالله منمبچمو از دست نداده باشم انشالله که سالم بغل بگیری نی نی تو عزیزم 🥰🥰 خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 انشالله که سالم بغل بگیری نی نی تو عزیزم 🥰🥰 مرسی گلم نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
گلمریمی عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 3814 چون بتام هنوز۱۰۰۰نشده با سنو معلوم نمیشه. من۴روز مونده موعدم. هنوز خیییلی زوده. بعدش نمیخوام تکون بخ ... اهان پس مطلق استراحت کن انشالله بخیر میگذره خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 اهان پس مطلق استراحت کن انشالله بخیر میگذره ان شالله برام دعا کن. خیییلی سختی کشیدم تا ای یو ایم مثبت شد نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
گلمریمی عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 3814 ان شالله برام دعا کن. خیییلی سختی کشیدم تا ای یو ایم مثبت شد حتما عزیزم نگران نباش همین استرس و نگرانی خیلی برات بدتره بسپار به خدا خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
mahsaq71 عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3765 سلام عزیزم خوبیچه خبر چی شد هنوز استراحتی؟ رفتی دکتر؟ پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 سلام عزیزم خوبی چه خبر چی شد هنوز استراحتی؟ رفتی دکتر؟ هنوز استراحتم سه تا شیاف یه امپول زدم. حتی بذا دسشویی پا نمیشم. ولی هنوز لک داذم البته کمتر شده. نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 سلام عزیزم خوبی چه خبر چی شد هنوز استراحتی؟ رفتی دکتر؟ گلم بنظرت الان بچمو از دست دادم یاهنوزم؟؟ نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام
nargessasheghkhoda مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1506 اهان پس مطلق استراحت کن انشالله بخیر میگذره ببخشید عزیزم. من امپول و سه تا شیاف گذاشتم. الان خونریزم کمتر شده ولی درد هنوز دارم بنظرت بچمو از دست دادم یاهنوزه نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام