2777
2789
عنوان

حالم بده! 😭😭😭😭😭

452 بازدید | 45 پست

آی یو آی انجام دادم دیروز آزمایش دادم بتام۹۸شد. دکتر گفت مثبته. امروز صبح بیدار شدم لک شدید بعدش خونریزی. با اینکه استراحت مطلقم😭😭😭

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم اصلا به خودت استرس راه نده.بدتر می‌شه.برو دکتری بیمارستانی جایی

تازه شیاف گذاستم و آمپول زدم. نمیخوام حرکت کنم

قسمت نبوده غصه نخور

تا خود الان به خدا امید داذم که بچمو از دست ندادم. همش خدا خدا میکنم. برام دعا کنید

خونریزیت چقد بود میشه برام توضیح بدی. حالم خیییلی بده

ببین من ازوقتی روزموعدم تستم مثبت شد بتا دادم ۸۵ بود زیاد بالانبود بعدش همش مدام گه گاهی شکم درد داشتم همش حس میکردم میخام پری بشم تااینکه شش هفتم شد یهو خونریزی کردم خونریزیم یخورده بیشتر خون قاعدگی بود و شش روز تموم شد یچیزی هم مثل کیست مانند ازم دفع شد دکتر گف لقاحت بدرستی صورت نگرفته بود جنین رشدش متوقف شده براهمین بدن نرمال بطور اتوماتیک وار دفعش میکنه ب این میگن بارداری پوچ ..حالا شما چند هفتته؟؟؟

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
ببین من ازوقتی روزموعدم تستم مثبت شد بتا دادم ۸۵ بود زیاد بالانبود بعدش همش مدام گه گاهی شکم درد داش ...

هنوز جهار هفتمه. من۵روز قبل موعد بتام۹۸بود

ببین من ازوقتی روزموعدم تستم مثبت شد بتا دادم ۸۵ بود زیاد بالانبود بعدش همش مدام گه گاهی شکم درد داش ...

یه دفعه ای خونذیری شدید کردی. یا اول خون کم بعد ریاد شد؟؟ 

یکی از اقوام ما ای وی اف انجام داد یهو خونریزی شدید میکرد دکتر گفته بود خون پشت کیسه جمع میشه خداروشکر  دوقلوهاش سالم دنیا اومدن توکل کن به خدا

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝