2777
2789
عنوان

کاش.....

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس کاش بابام زنده بود پیشمون بو

روح پدرت شاد باشه  تسلیت میگم خواهر  عزیز از دست دادن می‌دونم چقدر سخته و حالا پدر هم باشه تکیه گاهت باشه از همه سخت تر  خدا بهت صبر بده...

سعی کن همون دختر همیشگی بابات باشی   روحش تو رو میبینه...روحش رو خوشحال کن  پدرت همیشه با تو و تو قلب توه...همین حالا هم میتونی حسش کنی  

من از کلمه کاش خوشم نمیاد ، توش حصرت و ناتوانی هست. 

امیدوارم ما آدمها بیشتر قدر همدیگرو بدونیم، بیشتر هوای همدیگرو داشته باشیم. با آدمهایی که نمیشناسیم مهربونتر باشیم. تا جایی که از دستمون بر میاد به همدیگه کمک کنیم. وقت عصبانیت حواسمون به حرفهایی که میزنیم باشه تا قلب کسی رو نشکنیم ، از همدیگه عذرخواهی کنیم و همدیگرو ببخشیم. الکی با ماشینمون بوق نزنیم برای سلام دادن یا خداحافظی یا وقت عصبانیت و ... اینکار باعث آزار بقیه است و آلودگی صوتیه. حواسمون به غذای حیوونهای تو کوچه خیابون باشه اونها هم به اندازه ما حق زندگی دارن و این خیابون فقط برای ما نیست. 

سعی کنیم دنیای اطرافمون رو به جای بهتری تبدیل کنیم🌹