2777
2789
زنجبیل رو با چی میخورد؟

پودر زنجبیل با چایی در روز هم سه چهار بار میخورد هر وقت میخواست چایی بخوره پودر هم می ریخت خوده زنجبیل هم گاهی دم میکرد و با نبات میخورد 

من هر رژیمی امتحان کردم ولی فقط کالری شماری میتونم باید ورزش شکمم بری

شکم من با ورزش نمیره .کل بدنم لاغر میشه جز شکم 

قبلنا ورزشکار بودم اما شکمم گنده بود نمیرفت .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلغم جمع شده،باید غذاتو اصلاح کنی گرمیجات لخوری

من کلا گرمیجاتم میخورم . حتی داخل چایی دارچین زنجبیل میریزم .‌بدنم طبعش گرمه . خیلی گرم .

الان که هوا سرد و خنکه ‌. اصلا سردم نیست . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من کلا گرمیجاتم میخورم . حتی داخل چایی دارچین زنجبیل میریزم .‌بدنم طبعش گرمه . خیلی گرم . الان که ه ...

منم بدنم سردش نمیشه ولی اینکه بدنت گرمش میشه ربطی به گرم بودن داخلی بدنت یا مزاجت نداره، یه تستی مزتج شناسی بده حتما

منم بدنم سردش نمیشه ولی اینکه بدنت گرمش میشه ربطی به گرم بودن داخلی بدنت یا مزاجت نداره، یه تستی مزت ...

آها باشه مرسی . چون خودم قبلنا فکر میکردم سرد مزاجم .اما باردار شدم و بچم پسر بود.‌گفتن گرم مزاج بودی و نمیدونستی ‌.البته زیاد سر درنمیارم 

آها باشه مرسی . چون خودم قبلنا فکر میکردم سرد مزاجم .اما باردار شدم و بچم پسر بود.‌گفتن گرم مزاج بود ...

فکر می کنم بچه ربطی به مادر نداره مربوطه به پدر، باز برو پیش مشاور طب سنتی حرف بزن باهاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز